O noua performanta Skoda: 1 milion de masini produse intr-un singur an

Skoda a avut un an excelent, iar rezultatele sunt confirmate de faptul ca producatorul din Mlada Boleslav a reusit sa fabrice 1 milion de masini in 2014.

Este pentru prima data in istoria marcii cand aceasta borna a fost depasita. Masina cu numarul 1 milion a fost asamblata in uzina din Mlada Boleslav si este o Fabia 1.2 TSI vopsita in nuanta Alb Moon.

‘Pentru prima data in istoria de 119 ani a companiei noastre, Skoda a depasit astazi pragul magic de 1 milion de automobile produse intr-un singur an. Un punct de referinta pentru companie, de care toata echipa poate sa fie mandra. Nu ne vom multumi cu acest succes. Skoda va continua sa creasca”, a declarat Prof. Dr. Winfried Vahland, presedintele consiliului de administratie Skoda.

Citeste si: Skoda a demarat productia noii Fabia Combi

In dreptul vanzarilor, producatorul ceh sta la fel de bine. Acesta a inregistrat cea mai buna luna noiembrie, cu 90.200 de unitati livrate si cu un total de 955.300 de masini comercializate de la inceputul anului si pana la 1 decembrie.

‘Skoda va inregistra un nou record de vanzari in acest an. Cu rezultatele favorabile din noiembrie, n-am asigurat si recordul anual. Sa fabricam si sa vindem un milion de automobile Skoda pentru prima data pe parcursul unui an este o etapa importanta pentru marca noastra si este un motiv de mandrie pentru intreaga echipa”, a declarat Prof. Dr. Winfried Vahland.

Citeste si: Noua Skoda Superb – Imagini oficiale

Adaugă un comentariu