Opel Astra TCR va debuta la Frankfurt. Primele randări cu modelul de circuit – Update: Poze și detalii oficiale

Update: Opel a prezentat noul Astra TCR, modelul dedicat competiției Touring Car Racing International Series (TCR). Evenimentul de prezentare a avut loc în Belgia, pe circuitul Jules Tacheny din Mettet.

Conform oficialilor Opel, noul Astra TCR dispune de motorul de 2,0 litri care oferă 330 CP și 420 Nm. Resursele sunt transferate către puntea față cu ajutorul unei transmisii secvențiale cu șase trepte care poate fi controlată prin intermediul padelelor din spatele volanului.

2015 Opel-Astra-TCR-poze-date tehnice (4)

Pentru a ține în frâu cei 330 CP, Astra TCR folosește discuri de frână de 378 mm pe față și etriere cu șase pistoane, iar pe puntea spate, discurile măsoară 265 mm.

————

31.07.2015

La începutul acestei luni vă anunțam că Volkswagen lansează un Golf dedicat competiției Touring Car Racing International Series (TCR). Astăzi, oficialii Opel au publicat o serie de randări cu un viitor Astra TCR.

Informațiile spun că modelul dedicat circuitului va fi expus în premieră internațională în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, iar acesta are la bază noua generație Astra.

opel astra tcr (1)

Pentru moment, oficialii Opel încă nu au publicat informații cu privire la performanțele lui Astra TCR, însă zvonurile sugerează un motor de 2,0 litri de 330 CP și 410 Nm (limitele maxime impuse de regulamentul TCR).

Din imaginile oferite de Opel vedem că Astra TCR va beneficia de serviciile unui kit de caroserie mult revizuit și orientat către aerodinamică. Spoilerele au fost modificate, iar în zona posterioară vedem un difuzor de aer și un eleron supradimensionat.

Cu informații și detalii complete vom reveni după debutul de la Frankfurt.

Adaugă un comentariu