Situația lui Jeremy Clarkson rămâne incertă; Bring Back Clarkson a depășit 500.000 de susținători

Incidentul dintre Jeremy Clarkson și Oisin Tymon, producătorul emisiunii Top Gear, a ținut capul de afiș al publicațiilor de pe glob în ultimele 48 de ore. Pentru moment, situația din cadrul televiziunii britanice este incertă, iar zvonurile lansate sugerează că zilele lui Clarkson sunt numărate. 

O sursă apropiată prezentatorului britanic a declarat că Jeremy se gândește să părăsească BBC, chiar dacă incidentul nu va avea repercusiuni asupra sa. De asemenea, aceeași sursă spune că Jeremy Clarkson nu l-a lovit pe Tymon, dar admite că au existat “îmbrâncituri” între ei.

Contractul dintre postul de televiziune britanic și cei trei prezentatori va expira luna viitoare, iar dacă lucrurile decurg în direcția greșită, există mari șanse ca acesta să fie sfârșitul emisiunii Top Gear. În ceea ce privește ultimele două episoade ale sezonului 22, BBC a anunțat că aceaste nu vor fi difuzate.

Deși Jeremy Clarkson are foarte mulți fani, acțiunile sale din ultimii ani l-au făcut să cadă de pe piedestal. Chiar și așa, petiția Bring Back Clarkson (B.B.C.) a strâns până în prezent peste 500.000 de semnături.

Declarația lui James May cu privire la incidentul dintre Clarkson și Tymon.

Sursa | WCF

Adaugă un comentariu