Un Corvette clasic din SUA a supraviețuit miraculos după uraganul Matthew

Uraganul Matthew a făcut ravagii peste Ocean. Numai în Haiti și-au pierdut viața peste 1000 de oameni, iar pagubele materiale se ridică la miliarde de dolari. Am prezentat anterior povestea unui colecționar care a recurs la o măsură extremă pentru a proteja un BMW M3 E30 din calea dezastrului: l-a parcat în sufragerie. Și nu-l putem blama că nu a fost inspirat. Însă alții nu au avut de ales și și-au lăsat mașinile expuse în fața forțelor naturii, cum este cazul acestui posesor de Corvette C3, care a postat o serie de fotografii făcute imediat după uragan.

imageshandler-2

Aflată în grădina unei case din Georgia, mașina a fost acoperită în totalitate de vegetația smulsă de vânt. Mai mult, doi copaci s-au rupt și au căzut peste o structură mecanică, culcând-o peste superbul Corvette. Cu toate astea, proprietarul a putut să răsufle ușurat după ce a curățat locul dezastrului: mașina era intactă.

imageshandler-1

Culmea, aceasta nu a fost prima întâmplare în care Chevrolet-ul său a fost în pericol să fie distrus. În urmă cu câțiva ani, acesta era parcat lângă o clădire care a ars în totalitate. Din fericire, pompierii au stropit-o în permanență cu apă, evitând astfel ca panourile din caroserie realizate din fibră de sticlă să fie topite de văpaie.

imageshandler-5

 

Adaugă un comentariu