Viitoarea Dacia Duster – 4,5 metri lungime și un preț mai mic de 12.000 de euro

La începutul acestui an, o publicație internațională a realizat o randare cu viitoarea generație a lui Dacia Duster, iar acum avem informații noi despre viitorul Duster. Conform colegilor germani din cadrul publicației Auto Bild, noul Duster va debuta în 2017, urmând ca producția să înceapă la jumătatea aceluiași an.

La nivel estetic, noua Dacia Duster va sosi cu blocuri optice noi, cu lumini de ceață îmbunătățite și cu protecții suplimentare modificate. În ceea ce privește dimensiunea, Duster va crește până la 4,5 metri, astfel încât va avea dimensiuni mai mari decât Nissan Qashqai și noul Renault Kadjar. Ca și generația actuală, Duster va fi disponibil atât cu tracțiune față, cât și cu tracțiune integrală. Motorizările vor fi de cilindree mică, orientate spre eficiență, iar confortul trenului de rulare va fi foarte apreciat. Încă nu există informații despre posibilitatea de a fi oferită o cutie automată.

În dreptul capitolului preț, nemții se așteaptă ca versiunea entry-level a lui Duster să plece de la mai puțin de 12.000 de euro cu TVA inclus.

Sursa | AutoBild | Foto – Costel Camburu