Viitorul Mercedes-Benz Clasa E va primi tehnologia prin intermediul căreia vei putea parca cu ajutorul telefonului inteligent

În urmă cu câteva săptămâni v-am prezentat tehnologia dezvoltată de Jaguar Land Rover prin intermediul căreia puteai controla mașina cu ajutorul unei aplicații instalate pe telefonul mobil. Ei bine, Mercedes-Benz are un răspuns la acest sistem, ba mai mult atacă direct și tehnologia oferită de BMW pe nou Seria 7.

Pe scurt, viitoarea generație a lui Clasa E va putea fi controlat cu ajutorul smartphone-ului. În cazul în care mașina identifică un loc de parcare, iar șoferul nu va avea loc să coboare, acesta din urmă poate selecta controlul cu ajutorul telefonului mobil.

Prin intermediul acelei aplicații, șoferul în cauză va putea controla atât direcția, cât și accelerația.

Conform primelor zvonuri, noua generație a lui Mercedes-Benz Clasa E va fi expus în 2016. Viitorul model german va beneficia și de aportul de putere al unui motor de 2,9 litri diesel cu șase cilindri în linie care promite 313 CP. Acesta se va alătura unităților cu patru cilindri, dar și versiunilor V6 și V8.

Adaugă un comentariu