Raliul Transilvaniei, Cluj: Etapa ghinioanelor pentru echipajul Borsec

A doua etapă a CNRD a fost marcată de ghinioane pentru echipajul susținut de Borsec și format din Adrian Teslovan și Vajk Imre Cseh.

Raliul Transilvaniei, a doua etapă din Campionatul Național de Raliuri Dunlop, desfășurată la Cluj în weekendul 4-5 mai, a adunat la start un număr impresionant de echipaje – 105. De asemenea, evenimentul a contat și pentru prima etapă din Tour European Rally 2018. În mod tradițional, etapa de la Cluj a fost marcată de ghinioane pentru echipajul susținut de Borsec și format din Adrian Teslovan și Vajk Imre Cseh. Cea de anul acesta nu a făcut excepție, fiind al patrulea an de ghinion pentru cei doi.

Problemele lor au început încă de la sesiunea de antrenamente: „Se pare că suferim de sindromul Transilvania Rally. Nici în acest an nu am avut noroc la această etapă, este al patrulea an în care suferim cumplit. Am început cu stângul încă de la shakedown, cu o scurgere masivă de benzină în habitaclu pe prima trecere – a declarat pilotul Adrian Teslovan la finalul competiției. Situația a continuat în același registru și în zilele competiționale. „Pe proba Beliș, calculatorul mașinii s-a decuplat din programul de concurs, iar punctul final pentru noi a fost  proba Florești, acolo unde, din cauza unei greșeli, am ieșit de pe drum, distrugând suspensia față-dreapta. Trecând peste toate, putem spune că a fost o etapă foarte reușită din punct de vedere al organizării, cu foarte mulți spectatori pe probe. Le mulțumim tuturor pentru entuziasm! Multumim partenerilor pentru susținere: UniCredit Leasing, Borsec, Cipi, Defi, Mobil1 prin Star Lubricants, Interflon, Set-Prod Com, Prodia, Pigna, RockFM, Vice, City Grill, GoPro prin Comtrade Distribution și echipei tehnice Omega Motorsport – a mai spus Adrian Teslovan.

Următoarea etapă din calendar se va desfășura la Arad, în perioada 25-26 mai.

Adaugă un comentariu