Kia a anunțat numele noului său SUV compact

Kia a anunțat că numele noului său SUV compact va fi ‘Seltos’.  Acesta este inspirat din mitologia greacă și legenda lui ‘Celtos, fiul lui Hercule. 

Kia Seltos va avea detalii de design menite să atragă clienţii tineri, cum ar fi capota lungă, un aspect puternic al barei frontale și linii ascuțite inserate în caroserie. Linia plafonului, îmbinată cu ramele geamurilor care se îngustează către partea posterioară a automobilului, dar și bara din spate ce cuprinde toba de eșapament cu efect metalic, imprimă SUV-ului compact un aer de sportivitate.

Interiorul este caracterizat prin forme cuprinzătoare și detalii foarte tehnice. Echipat cu o gamă de tehnologii pentru maximizarea confortului, conectivității și ușurinței în utilizare, designul îndrăzneț al cabinei dispune de un sistem de infotainment cu touchscreen de 10.25 inch, de ultimă generație și sistemul ambiental Sound Mood Lighting.

Kia Seltos va fi dezvăluit spre sfârșitul acestei luni, comercializarea sa în Coreea de Sud și în alte regiuni urmând să înceapă în a doua jumătate a anului 2019.

taguri
Adaugă un comentariu