Primul SUV Kia de clasă mică va fi prezentat în această vară

Kia a prezentat primele imagini cu un nou SUV de clasă mică. Programat pentru lansare în această vară, noul automobil promite funcționalitățile și spațiul unui SUV tradițional într-un pachet compact.

Având ca inspirație conceptul Kia SP Signature, noul SUV dispune de un exterior sofisticat, cu o capota lungă, o linie puternică și stilizată a spoiler-ului frontal și liniile ascuțite, care traversează caroseria.

Citeşte şi

Dacia Arkana – un nou suv coupe produs la Mioveni?

Simona Halep iubește mașinile. Ce super bolizi are în garaj

Linia puternică a plafonului, ce se îmbină cu geamurile ascuțite înspre spatele automobilului, împreună cu spoilerul spate, care dezvăluie o ieșire de eșapament cu cromată, oferă noului SUV compact un aer discret de sportivitate.

Designerii Kia au adăugat tușe premium noului SUV compact, începând cu blocurile optice cu LED care se extind peste grila radiatorului. Lămpile dispun de grafică tridimensională și de un model cu aspect foarte tehnic, de diamant, pe margini. Acest design este de asemenea reluat la lămpile spate de tip LED.

Fiind primul SUV de clasă mică al Kia va fi comercializat în Coreea de Sud în a doua jumătate a anului 2019, vânzările în alte regiuni urmând să înceapă ulterior.

În oferta producătorului asiatic se află şi modelul Stonic care măsoară 4.140 de mm lungime, 1.760 de mm lățime și are o înălțime de 1.485 de mm. Crossover-ul este oferit pe piaţa din România cu trei propulsoare pe benzină şi un motor diesel.  Clienţii pot alege între unităţile  de 1,0 litri/120 CP, 1,2 litri/84CP, 1,4 litri/100CP Şi dieselul de 1,6 litri şi 110 CP.

Ne aşteptăm în aceste condiţii ca noul SUV anunţat de Kia să aibă dimenisuni mai mici faţă de Stonic şi să preia o parte din motorizările amintite mai sus. Cu siguranţă vom vedea şi un preţ mai mic decât cel 13.709 euro cât costă la acest moment versiunea de bază Kia Stonic cu motorul 1.2 GSL.

 

Primul SUV Kia de clasă mică va fi prezentat în această vară Primul SUV Kia de clasă mică va fi prezentat în această vară

taguri
Adaugă un comentariu