Simona Halep iubește mașinile. Ce super mașini are în garaj

Simona Halep este cu siguranță una dintre cele mai valoroase jucătoare de tenis la nivel mondial. Pe lângă numeroasele trofee cucerite celebra sportivă a acumulat și o avere pe măsură. La sfârșitul anului 2016, Simona Halep avea în cont peste 12 milioane de dolari.

ULUITOR: Simona Halep, trasă pe dreapta de Poliţie! Motivul este INCREDIBIL

Oferte incredibile de la ANAF: mașini care au costat 50.000 euro vândute la preț de Logan

ŢEAPĂ URIAŞĂ! Nu cumpăra o maşină second din Germania dacă are aşa ceva în talon

Printre pasiunile Simonei Halep să află la loc de cinste și condusul. Din acest motiv în garajul sportivei găsim cinci mașini de lux care depășesc jumătate de milion de euro.

Ce mașină are VIORICA DĂNCILĂ! Nu te așteptai la asta!

Vitezometrul te minte! Uite CUM AFLI VITEZA REALĂ a mașinii tale!

Cu cât s-a scumpit un plin' de benzină sau motorină în ultimele 5 luni

Atenţie! PREŢUL unei ROVINIETE va creşte cu 85%! Vezi de când intră în vigoare noile TARIFE

Simona Halep iubește mașinile. Ce super mașini are în garaj

 

Atunci când se află în țară și vrea să facă o plimbare Simona Halep poate să aleagă dintr-o listă de mașini exclusivistă: un Porsche 911 Carrera S, un Porsche Panamera, un Range Rover și cele mai noi achiziții – un Mercedes GLE 450 AMG și un Mercedes CLS AMG. Aceaste modele auto  ne demonstrează fără echivoc că Simona Halep iubește mașinile.

Porsche AG i-a oferit cadou Simonei Halep un model Porsche 911 Carrera 4 Coupe. Maşina are un motor boxer de 3,4 litri capabil sa produca 350 CP si sa dezvolte un cuplu maxim de 390 Nm. Acceleratia de la 0 la 100 km/h are loc in 4,8 secunde, in timp ce viteza maxima se cifreaza la 284 km/h

Este bine ştiut faptul, că Simona a luat permisul de conducere, cu emoţii, d-abia din a treia încercare. Într-un interviu acordat ziarului Libertatea, Simona Halep declara: 'Am susţinut examenul în aprilie 2012. Nu eram focusată pe subiect. L-am picat de 2 ori. Am dat doar 21 de răspunsuri corecte din 26, iar a treia oară am făcut 24, l-am luat. La examentul practic nu am avut însă probleme!'.

Simona Halep a devenit la începutul acestui an ambasador Mercedes-Benz în România. Astfel, vedeta tenisului românesc feminin se alătură seriei de ambasadori ai brandului în România: Andreea Esca, Camelia Potec, Andi Moisescu și Cătălin Ștefănescu. În urma parteneriatului, Simona Halep va miza pe un Mercedes-AMG GLE 43 4MATIC Coupé în prima parte a anului 2017.

 

Vitezometrul te minte! Uite CUM AFLI VITEZA REALĂ a mașinii tale!

ȘTII CÂND SE MONTEAZĂ ANVELOPELE DE IARNĂ? Ce trebuie să faci ca SĂ EVIȚI AMENDA!

    cristian says:

    Masinile Porsche le-a primit ca premii in turneele din Germania.

    jjiacobuta says:

    Are gust . Si apoi a muncit pt masini.

Adaugă un comentariu