Un nou incident discutabil: cine e de vină pentru acest accident? (Video)

Un nou incident discutabil  pe o stradă din oraş: un şofer prea grăbit intră în depăşire în timp ce un altul intenţionează să vireze spre o stradă secundară. Combinaţia dintre viteză şi neatenţie a condus la un accident.

Un nou incident discutabil: cine e de vină pentru acest accident?

Această situaţie surprinsă cu o cameră de bord de un şofer din Republica Moldova poate fi predată fără probleme la şcolile de şoferi. Pe o stradă cu câte o bandă pentru fiecare sens un şofer decide să depăşească mai multe maşini. Evident că acesta nu se deplasa cu viteza regulamentară şi acest lucru a contribuit la producerea accidentului.

Un nou incident discutabil: cine e de vină pentru acest accident? (Video)

Un alt şofer care intenţiona să vireze la stânga a ieşit drept în faţa celui care se afla deja în depăşire. Rezultatul: o ciocnire serioasă şi propulsarea maşinilor pe trotuar. Şi de aici încep dilemele pentru că în mod normal cel care face stânga ar fi trebuit să se asigure, iar cel care depăşea se afla în culpă pentru că a încălcat viteza regulamentară.

Un nou incident discutabil: cine e de vină pentru acest accident? (Video)

O situaţie similară petrecută la Timişoara a provocat adevărate dispute pe internet şi pe pagina de Facebook a publicaţiei noastre. În acel caz şoferul amendat şi rămas fără permis a publicat materialul video în încercarea de a demonstra că nu el este cel care a greşit. Situaţia este similară pentru că şi la acest accident unul dintre şoferi făcea stânga şi celălalt depăşea.

Iată clipul. Cine e de vină pentru acest accident?

taguri
Adaugă un comentariu