O vedeta a tenisului mondial a decorat acest supercar!

In timpul vizitarii orasului sau natal Soci, cu ocazia Olimpiadei de Iarna, Maria Sharapova si-a etalat cea mai noua realizare – un Porsche Panamera GTS decorat dupa prorpiile indicatii.

Maria Sharapova, fosta numarul a tenisului feminin mondial si totodata ambasador al brandului Porsche, a avut opotunitatea sa-si puina amprenra asupra uneia dintre cele mai sportive limuzine realizate vreodata. “Sa decorez si sa configurez un Porsche Panamera a fost o ocazie extraordinara. Ma consider nu doar un sportiv, ci si designer – am imaginat ani de zile colectii intregi de accesorii de lux, chiar si dulciuri, dar n-am crezut ca voi avea ocazia sa adaug acestui portofoliu o masina – cu atat mai mult un Porsche” – declara Sharapova.

“Ma consider nu doar un sportiv, ci si designer” – Maria Sharapova, ambasador al brandului Porsche

Masina Mariei Sharapova este configurata cu numeroase accesorii din catalogul Porsche Exclusive, intre care culoarea caroseriei in alb cu elemente vopsite in negru, cusaturi decorative de culoare crème pentru tapiteria din piele in interior si praguri carbon cu semnatura vedetei.

Adaugă un comentariu