Ultimele 3 episoade Top Gear din acest sezon ar putea fi difuzate

O sursă apropiată celor de la BBC a declarat pentru colegii britanici de la Driving.co.uk că ultimele trei episoade ale emisiunii Top Gear ar putea fi difuzate.

Deși ancheta internă care studiază altercația dintre Jeremy Clarkson și producătorul Oisin Tymon încă nu s-a finalizat, BBC a resimțit puternic lipsa showului auto. Într-un raport publicat de The Guardian, se arată că duminica trecută, documentarul care a înlocuit emisiunea Top Gear a reușit să atragă doar 1,3 milioane de telespectatori, cu aproximativ 4 milioane mai puțin față de ultimul episod al showului auto.

Alături de cele trei episoade rămase, se vehicula pregătirea unei ediții speciale în cadrul căreia, cei trei prezentatori să testeze hypercarurile momentului (Ferrari LaFerarri, Porsche 918 Spyder și McLaren P1).

În ceea ce privește situația lui Clarkson, britanicul a dat ceva semne care ne duc cu gândul la părăsirea definitivă a postului BBC. Mai mult decât atât, în ultima revistă Top Gear, acesta a scris un articol care jignește șoferii de modele Dacia.

Adaugă un comentariu