(P) 3 motive pentru a investi într-un Mercedes GLS

Noul model GLS continuă să impresioneze cu tehnologia sa avansată și confortul său. Cunoscut pentru dimensiunile sale surprinzătoare, noul GLS oferă un interior la fel de opulent. Totul la noul GLS este impozant – de la roți, capotă și ferestre până la grilă.

De ce Mercedes Benz GL SUV?

Cu un Mercedes-Benz GL SUV, nu doar că veți călători cu stil, ci veți domina drumul la propriu. GLS are locuri spațioase pentru 7 persoane și îmbrățișează inovațiile inteligente într-un stil proaspăt și opulent.

Dar cât de imens este de fapt? Ei bine, GLS este mai lung decât un BMW X7 (deși are cam dimensiunea unui Range Rover). Și nu îl veți confunda cu niciunul dintre acestea, pentru că are emblema Mercedes de dimensiunea unui farfurii pe grilă, între farurile cu LED.

 

Și totuși, de ce să investiți într-un Mercedes Benz GL SUV?

Astăzi, aveți cel puțin 3 motive să o faceți:

 

1. Performanță și control în conducere

Un Mercedes GLS oferă un nivel impresionant de practicitate în oraș. Confortul este unul dintre principalele puncte forte ale GLS, așa că suntem bucuroși să vă informăm că este într-adevăr o “bestie” luxoasă. GLS dă senzația de a fi construit solid și oferă un sentiment de securitate în trafic. Direcția se obține destul de ușor, iar numeroasele camere de bord fac mai ușor condusul în oraș decât ați crede.

Pe autostradă, un mercedes gls va fi simțit la adevărata sa capacitate. Aici, mărimea sa nu mai este o problemă – vă puteți relaxa și bucura de conducere. Pe șosea, automobilul oferă o experiență apropiată de rafinamentul caracteristic unui model S-Class. Ar putea fi pur și simplu cel mai confortabil SUV pe care îl puteți achiziționa!

 

2. Spațiu și practicitate

Acest GLS Mercedes oferă un spațiu incredibil de generos în interior și un portbagaj voluminos, pe când pernele scaunelor din spate sunt destul de ferme. Dat fiind faptul că acesta este un SUV imens, există mult spațiu pentru cei aflați în față. La varianta sportivă Mercedes GLS AMG, pentru șofer, există o multitudine de reglaje ale volanului și scaunului, astfel încât este ușor să găsiți o poziție confortabilă de condus. Veți găsi, de asemenea, o bine dimensionată căsuță în consola centrală, un spațiu în consola centrală inferioară și o tavă ascunsă sub ecranele mari. Compartimentele de la uși sunt, de asemenea, de dimensiuni generoase.

Pasagerii din spate ar trebui să fie, de asemenea, mulțumiți, deoarece Mercedes-Benz GLS dispune de un loc în spate destul de generos. Aveți chiar și reglaj electric pentru mișcarea scaunului unde puteți transporta trei persoane fără ca aceștia să simtă vreun deranj.

De regulă, la acest punct, am menționa că al treilea rând de scaune dintr-un automobil cu șapte locuri este potrivit mai degrabă pentru copii mici. Cu toate acestea, în realitate, acest spațiu este suficient pentru a găzdui confortabil chiar și pasageri adulți. Totodată, Mercedes-Benz GLS dispune de un volum de portbagaj de până la 890 de litri, oferind suficient spațiu pentru a transporta toate bagajele necesare deplasării.

 

3. Stil interior, divertisment și accesorii

Interiorul unui Mercedes Maybach GLS arată fantastic! Mercedes și-a definitivat cu adevărat aspectul interiorului, așa că nu este o surpriză să vedem că Mercedes GLS AMG are o cabină elegantă cu două ecrane mari care domină planșa de bord. Reușește să includă multe detalii interesante, precum grilele de aer și mânerele iluminate, fără a aglomera. Aceste ecrane au ambele 12,3 inch și utilizează software-ul excelent MBUX, care poate fi controlat prin touchpad sau comenzi vocale. O caracteristică deosebit de inteligentă este navigația asistată, care afișează o imagine a șoselei din față cu săgeți suprapuse, astfel încât să știți exact încotro să vă deplasați.

Dacă optați pentru pachetul Rear Seat Comfort, primiți o tabletă care oferă pasagerilor din spate control asupra sistemului de Infotainment și a setărilor de confort, în timp ce pachetul Entertainment adaugă câteva ecrane suplimentare care pot reda muzică sau filme și vă permit să navigați pe internet.

Așadar, investind într-un Mercedes-Benz GLS alegeți luxul, confortul și performanța de excepție, primind o experiență de conducere care stabilește noi referințe în cadrul segmentului SUV-urilor de lux.

Adaugă un comentariu