ACC Investments SRL se extinde pe piața apartamentelor din România

După un debut de succes în afacerile imobiliare din România, cu proprietăți rezidențiale, în anul 2017, ACC Investments își extinde acum activitățile cu un nou portofoliu de apartamente premium, în București.

ACC Investments SRL, o filială a afacerii elvețiene de familie CC Trust Group AG, deține deja un portofoliu imobiliar format din proprietăți imobiliare rezidențiale situate în zone foarte solicitate ale sectorului 1, din București. Pe parcursul primilor doi ani de activitate, compania a reușit să se consolideze ca o prezență puternică în România.

Abordând urmatoarea etapa a investițiilor în sectorul imobiliar, ACC Investments va deveni unul dintre primii investitori străini și manageri de proprietăți de pe piața apartamentelor de inchiriat in regim hotelier, din România, care se adresează în special segmentului young travelers și oamenilor de afaceri. Proprietățile deservite de ACC Investments sunt disponibile pentru închiriere pe platformele internaționale de rezervare Booking.com și Airbnb.

Această nouă rundă de investiții a antreprenorului elvețian în serie, Claudio Cisullo, pe piața imobiliară din România, confirmă interesul străin continuu cu privire la România ca economie aflată într-un proces de dezvoltare rapidă, precum și cu privire la calitatea sectorului de construcții din România. „În următorii câțiva ani, obiectivul meu este să construiesc un portofoliu de o mie de apartamente în cartierele de lux din București și Cluj’, a declarat Claudio Cisullo.

Toate proiectele selectate ca parteneri de afaceri sunt construite și gestionate de întreprinderile locale.

ACC Investments SRL | Corporate Communications – Informații/Contact:

  • Birou media, ACC Investments SRL, [email protected]
  • ACC Investments SRL, o filială integral deținută de Grupul CC Trust, cu sediul în Elveția, este o companie de investiții imobiliare cu accent regional pe România.
  • ortofoliul nostru de proprietăți cuprinde proprietăți bine situate, de înaltă calitate în segmentul rezidențial superior.
  • Mai multe detalii, aici: https://acc-investment.com/portfolio
Adaugă un comentariu