Faceți-vă remarcați cu produsele BILSTEIN.
Campionii în materie de amortizoare.

 

BILSTEIN a intrat pe piață în 1873, și-a stabilit reputația în lumea automobilelor în 1928, iar în 1954 numele său a devenit legendar în domeniul tehnologiei amortizoarelor și suspensiilor. În 1957 compania a început producția amortizoarelor monotubulare pe gaz, aducând un aport semnificativ la siguranța rutieră. În 2005 BILSTEIN a devenit 100% filiala concernului Thyssenkrupp AG, combinându-se astfel stabilitatea garantată de apartenența la concern cu forța inovatoare și caracterul unic al mărcii BILSTEIN.

Calitatea ireproșabilă reprezintă motivul pentru care producătorii precum Mercedes-Benz, Porsche, BMW sau Audi i-au acordat încredere producătorului de amortizoare de-a lungul atâtor decenii. La sfârșitul anilor ΄50 Mercedes-Benz a fost chiar prima marcă auto, care a montat în serie amortizoare BILSTEIN pe gaz și a deschis drumul unor inovații revoluționare în domeniul sistemelor de suspensie.

Datorită vastei game de produse de calitate OE oferite de BILSTEIN, atât producătorii de automobile, cât și service-urile au la dispoziție unealta perfectă pentru desfășurarea activităților zilnice. Aceștia primesc soluții ce facilitează repararea mașinilor la prețuri extrem de competitive, sub titulatura Made in Germany'. Oferta cuprinde sisteme de suspensii ce acoperă toate pretențiile și segmentele: OE, aftermarket, repere aftermarket îmbunătățite, tuning și motorsport.

BILSTEIN B4Bilstein

Unul din produsele BILSTEIN cele mai atrăgătoare pentru service-uri este amortizorul B4, realizat în serie la standarde de calitate OE, prin transferul de tehnologie unu la unu. Acesta se distinge în primul rând prin forța constantă de amortizare indiferent de sarcina suportată și oferă capacități mari de rezervă, care asigură un maxim de siguranță, dar și plăcerea de a conduce ca în prima zi. Avantajele folosirii tehnologiei pe gaz sunt evidente. În cazul amortizoarelor pe ulei obișnuite particulele de aer sunt unite la nivel molecular. Mișcarea pistonului în coloana de ulei în timpul comprimării și decomprimării duce la modificarea presiunii, care atrage după sine fenomenul de spumare a uleiului. Pe distanțe mai lungi forța de amortizare scade considerabil, iar amortizorul nu mai este eficient. Roțile își pierd capacitatea de tracțiune, iar dinamica autoturismului are de suferit. În cazul gamei BILSTEIN B4 gazul azot introdus sub presiune în amortizor stopează acest proces. În funcție de varianta originală, amortizorul BILSTEIN B4 se livrează în varianta mono- sau bitubulară, ambele oferind aceleași senzații ca și originalul.

BILSTEIN B6

Câteodată însă nici măcar originalul nu este suficient de bun. Amortizoarele convenționale sunt adesea suprasolicitate nu doar de șofatul sportiv, ci și de șoselele proaste, călătoriile frecvente, ce necesită tractarea unei remorci sau de călătoriile cu mașina încărcată la maxim. În acest caz amortizoarele monotubulare din gama BILSTEIN B6 reprezintă soluția ideală, deoarece sunt piese de schimb premium și oferă un maxim de performanță și confort datorită forței de amortizare crescute. Indiferent de factorii externi și sarcina suportată, amortizoarele galbene BILSTEIN B6 se bucură de tracțiune perfectă, stabilitate și siguranță, precum și de o durată de funcționare prelungită, toate aceste avantaje crescând gradul de satisfacție al service-urilor auto și nu în cele din urmă pe cel al clienților.

 

www.bilstein.de

www.facebook.com/bilstein.de

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu