(P) Arcuri elicoidale SKF pentru autoturisme și autoutilitare

Gama de produse SKF pentru piața de piese auto aftermarket este completată cu nouă linie de produse: arcurile elicoidale pentru autoturisme si autoutilitare.

Arcurile SKF sunt concepute pentru siguranță, confort și distracție de condus.

Gama de arcuri SKF include 3.400 de referințe (coduri de piesa) diferite care acoperă 70% din parcul de autoturisme și autoutilitare din Europa. Acoperirea largă este posibilă pentru că referințele SKF cuprind toate formele de fabricație pentru arcurile elicoidale: arcuri cu încărcare laterală, arcuri minibloc și arcuri cu spiră conică.

 

De ce SKF și ce oferă gama SKF față de competitori?

SKF asigură potrivirea reală cu piesele OE, oferind arcul potrivit pentru fiecare aplicație specifică. Pe lângă identificarea după referința de piesă, SKF oferă și posibiliatea de identificare după codul culorilor, identic cu cel OE.

 

De ce este important codul culorilor și ce reprezintă el?

Codul culorilor delimitează arcurile în funcție de echipările specifice ale fiecărui vehicul.

În acest fel putem avea două autovehicule aproape identice dar la care să difere tipul cutiei de viteze, una poate avea cutie manuală și cealaltă cutie automată.  Arcurile față vor avea coduri de culoare diferite pentru că greutatea este înfluențată de tipul de cutie de viteze.

O raționalizare a gamei făcută fără a se ține cont de codul culorilor poate compromite confortul și siguranța. SKF oferă direcția corectă de montare indicată pe etichetă: aceasta ajută mecanicii în timpul asamblării sistemului de suspensie, evitând montarea incorectă care ar putea afecta durata de viață a rulmentului de suspensie MacPherson.

Arcurile SKF sunt construite din materiale premium iar mai apoi tratate pentru durabilitate prin procesul de împușcare cu alice metalice. După tratare sunt acoperite cu fosfat și epoxidice pentru protecție împotriva coroziunii. Se livrează cu izolator tubular montat pe spire atunci când standardul OE impune aceasta componentă. Fiecare arc este marcat cu cod de trasabilitate care ajuta la certificarea originalității piesei livrate către clientul final.

 

Gama completă de arcuri poate fi găsită la distribuitorii locali cât și pe https://vehicleaftermarket.skf.com.

Adaugă un comentariu