Dunlop Winter Sport 5: anvelopă de iarnă de top în testele profesioniste de anvelope

Sezonul rece a debutat din punct de vedere calendaristic, iar prima ninsoare nu este departe. De aceea, montarea unor anvelope de iarnă devine esențială pentru deplasarea în siguranță. Și pentru că nu orice anvelopă este în măsură să satisfacă cerințele ridicate ale șoferului modern avem și o recomandare pentru tine. Dunlop Winter Sport 5 este recunoscută ca o anvelopa de iarnă de top în testele profesioniste de anvelope din Germania, inclusiv în Auto Bild.

 

Publicațiile germane ADAC, Auto Bild, Auto Bild Allrad, Auto Bild Sportscars, dar și alte reviste auto de top au identificat anvelopele Dunlop Winter Sport 5 și Winter Sport 5 SUV ca fiind unele dintre cele mai bune anvelope de iarnă de pe piață. Cu o victorie în teste și patru locuri pe podium în cele mai recente teste, Dunlop și-a demonstrat din nou excelența în materie de anvelope de iarnă de ultra-înaltă performanță. Pusă la grea încercare, în teste riguroase, anvelopa a fost testată în varii condiții de iarnă printre care se numără și performanța pe suprafețe uscate, manevrabilitatea pe carosabil umed și frânarea în situații de zăpadă și gheață.

Dunlop Winter Sport 5
Dunlop Winter Sport 5 – Făcută pentru iarnă

Anvelopa Dunlop Winter Sport 5 este special proiectată să furnizeze aderența necesară pentru drumuri neprevăzute de iarnă, oferind o aderență laterală excelentă pe suprafețe alunecoase și cu o performanță sporită pe drumuri acoperite cu zăpadă. ADAC a premiat anvelopa Dunlop Winter Sport 5 cu victoria în test, menționând faptul că este o anvelopă foarte bine echilibrată, bună îndeosebi în condiții de carosabil umed și acoperit cu gheață. Grație bunei sale performanțe în toate condițiile de iarnă, anvelopa Winter Sport 5 a fost singura anvelopă din test care a primit calificativul ‘Bună„.

Auto Bild, Sport Auto și Auto Bild Sportscars au plasat anvelopa Dunlop Winter Sport 5 pe locuri fruntașe, oferindu-i calificativele Exemplară’ (Auto Bild Sportscars), ‘Bună (Auto Bild) și ‘Recomandabilă (Sport Auto) pentru buna sa performanță pe timp de iarnă. Distanța foarte scurtă de frânare a anvelopei Dunlop Winter Sport 5 SUV și capacitățile deosebite ale acestei anvelope pe carosabil umed a primit premii din partea Auto Bild Allrad.

Martijn de Jonge, Brand Director Consumer PBU EMEA: Faptul că am primit comentarii atât de bune de la publicații de top precum Auto Bild și Auto Motor și Sport, confirmă încă o dată faptul că Dunlop Winter Sport 5 este cea mai bună alegere care poate fi făcută când trebuie cumpărată o anvelopă de iarnă.’

 

Adaugă un comentariu