(P) Cum să te pregătești pentru organizarea celei mai tari petreceri de vară

Petrecerile sunt unele dintre cele mai așteptate evenimente, mai ales la sfârșit de săptămână. Indiferent că vrei să organizezi un party restrâns sau cea mai mare petrecere din viața ta, nu uita să te asiguri că poți îndeplini necesitățile tuturor invitaților. Acest aspect va conta mai mult decât crezi, deoarece oaspeții tăi vor da verdictul final – dacă te-ai descurcat sau nu în organizarea evenimentului.

Ce trebuie să iei în calcul atunci când faci cumpărăturile?

Pe lângă dorințele tale, sunt importante și preferințele celorlalți, așa că uite ce nu trebuie să lipsească sub nici o formă din meniu, pentru a nu dezamăgi pe nimeni.

Prima pe listă este băutura, pentru că nici o petrecere nu va fi reușită fără răcoritoarele care să îți mărească pofta de viață. Vara, favorita tuturor este berea. Chiar dacă tu o poți prefera pe cea cu alcool, nu uita de prietenii tăi șoferi care preferă cu siguranță berea fără alcool. Mega Image îți asigură diversitate, având un portofoliu generos de diferite sortimente și branduri. Nici măcar nu trebuie să cauți prea mult, găsești toate sortimentele la un loc și așa vei reuși să îi mulțumești chiar și pe cei mai pretențioși prieteni. Pe lângă bere, neapărat trebuie să le asiguri pe fete în mod special cu diverse cocktailuri de vară, atât alcoolice, cât și nealcoolice, iar pe băieți cu ceva băuturi alcoolice tari și seci, precum whisky, vodcă sau rom.

Gustările sunt la fel de importante ca și băutura, așa că nu te grăbi când vine vorba de acest detaliu. Asigură-te că întotdeauna pe masă vor fi mai multe tipuri de preparate. În meniu este aproape obligatoriu să se regăsească alune, semințe, chipsuri, popcorn, pufuleți, dulciuri și chiar și fructe. Sunt gustări pe care toată lumea le consumă și care îți asigură diversitatea.

Amenajarea spațiului

Ai grijă la acest detaliu, pentru că invitații nu vor fi de acord să stea înghesuiți, nimeni nu își dorește asta. Calculează numărul de persoane care au acceptat invitația și apoi aranjează mesele cât mai aerisit și accesibil tuturor. După ce ai asigurat acest detaliu, gândește-te care ar fi cel mai bun loc pentru dans. Dansul nu lipsește de la nici o petrecere, iar dacă vreodată aceasta s-a întâmplat, cu siguranță nu a fost o petrecere reușită. Alege un loc spațios care să nu provoace accidente sau aglomerație. Fii atent la lucrurile de valoare din jurul ringului de dans, pentru că de cele mai multe ori se poate întâmpla ca oamenii să gesticuleze prea mult și să le spargă sau distrugă. Un alt sfat ar fi să luminezi cât mai frumos și subtil locul pentru dans, apelând la diferite dispozitive de iluminat. Astfel, vei asigura o atmosferă cât mai plăcută. Și modalitatea de așezare a boxelor este la fel de importantă. În zona mesei alege două boxe de dimensiuni mici sau medii, al căror volum să nu fie foarte ridicat, iar în zona ringului de dans amplasează fie o boxă mare, fie două medii și mărește volumul pentru un plus de distracție.

Cum să eviți situațiile neplăcute?

Atunci când organizezi o petrecere, ia în calcul ca toți prietenii tăi să se înțeleagă între ei. Este bine să eviți conflictele, mai ales dacă party-ul se desfășoară la tine acasă. O petrecere care se încheie prin conflicte și certuri nu mai este deloc o petrecere reușită. Ar fi păcat să apară și poliția pe ringul de dans și să se strice dispoziția tuturor.

La fel de important este volumul muzicii și gălăgia produsă. Încearcă să le încadrezi în limitele legale, pentru că dacă veți deranja vecinii, din nou este posibil ca poliția să își facă apariția.

Acum că ai aflat cele mai importante detalii ale unei petreceri perfecte, nu ai decât să te apuci să o organizezi!

 

Sursa foto: The Garden Lounge

Adaugă un comentariu