(P) Achită simplu și rapid rovinieta și taxa de pod de la Fetești, pe www.e-rovinieta.ro

Utilizatorii rețelei de drumuri naționale pot cumpăra online rovinieta prin intermediul platformei www.e-rovinieta.ro.

Odată ce rovinieta a fost plătită, clienții primesc confirmare de livrare prin SMS și e-mail, iar pentru rovinietele de peste 30 de zile, cumpărătorii sunt avertizați din timp de data de expirare.

Totodată, în contul de pe www.e-rovinieta.ro, clienții își pot salva datele autovehiculului, având la dispoziție toate comenzile și facturile pentru rovinietă și taxa de pod. După deschiderea contului pe www.e-rovinieta.ro, clienții pot achiziționa rovinieta sau taxa de pod în mai puțin de 30 de secunde.

Rovinieta poate fi comandată la orice oră, 24/7, și poate fi plătită cu cardul online, prin iTransfer sau prin ordin de plată tradițional la orice bancă.

Pe www.e-rovinieta.ro puteți achita online inclusiv tariful de trecere pentru podul de la Fetești – Cernavodă de pe autostrada A2. Dacă aveți un autovehicul salvat în contul dvs. puteți achita rapid una, două sau 20 de treceri prin doar 5 click-uri. Plata se poate realiza atât prin intermediul procesatorului securizat de carduri bancare, cât și prin bancă cu ordin de plată.

După confirmarea plății se emite peajul, iar clientul primește prin e-mail factura și datele peajului și gratuit prin SMS datele peajului emis. Comenzile, peajele emise și facturile se vor putea accesa oricând în cadrul contului de pe platformă. În felul acesta, șoferii scapă de cozile de la stațiile de taxare de la Fetești și benzinării.

Vă reamintim că trecerile de pod de la Fetești – Cernavodă pot fi achitate anticipat sau după ce ați trecut de stațiile de taxare, dar până la ora 23:59 a zilei următoare efectuării trecerii.

Prin achitarea online a rovinietei sau a trecerilor de pod prin intermediul www.e-rovinieta.ro sau a aplicației de mobil e-rovinieta, clienții nu au vreun cost suplimentar, aceștia urmând să achite tarifele conform legislației în vigoare.

Adaugă un comentariu