(P) Anvelopele Continental all season primesc cel mai bun calificativ de la Auto Bild

  • AllSeasonContact de la Continental notat cu calificativul „Exemplar’

  • În test sunt apreciate proprietățile de rulare pe zăpadă și umiditate, precum și randamentul ridicat

 

În cadrul testului efectuat pe 27 de modele de anvelope all season, AllSeasonContact a fost evaluată cu calificativul „Exemplar’ de către Auto Bild. Specialiștii au testat anvelope cu dimensiunea de 195/65 R 15, evaluând 16 criterii pe carosabilul înzăpezit, umed și uscat. Vehiculul de test a fost un VW Golf 7.

Pe scurt, echipa Auto Bild a menționat următoarele despre anvelopele Continental all season: „Caracteristici ideale de rulare pe zăpadă și pe pista umedă, manevrabilitate dinamică în condiții de umezeală cu comportament precis de ghidare, rezerve foarte mari de siguranță la acvaplanare, kilometraj normal’.

Redacția a testat cele 27 de candidate, în primul rând în ceea ce privește distanța de frânare pe carosabilul umed și uscat, iar cele mai bune 10 modele din cadrul acestui test au fost incluse în cursa finală. Realizatorii testului au acordat calificativul cel mai înalt doar de două ori, iar una dintre anvelopele all season a obținut calificativul „nerecomandat’, din cauza prestației slabe pe carosabilul specific pe timp de iarnă.

Anvelopele AllSeasonContact de la Continental se produc cu lățimi între 165 și 245 de milimetri, pentru jante cu diametrul între 14 și 20 de țoli și indici de viteză până la 240 km/h. Ca anvelopa să poată fi utilizată inclusiv în anotimpul rece, aceasta are atât marcajul cu fulg de zăpadă/alpin, cât și marcajul M+S.

https://youtu.be/6MdE7fzjD8E

Adaugă un comentariu