(P) AutoDelRulate vă așteaptă cu oferte la autoturisme rulate – prețuri speciale în prag de sărbătoare

AutoDelRulate, dealer auto rulate, pune la dispoziția publicului sucevean și nu numai, flotă auto variată. Cine își pune în plan să își schimbe autoturismul trebuie să știe că varianta de achiziție a unuia la mâna a doua este mai convenabilă. În plus, prin acest dealer auto vor avea parte de profesionalism și o experiență mulțumitoare de cumpărare.

Despre AutoDelRulate publicul sucevean știe deja. Este unul din jucătorii de top în această nișă, un dealer auto care a ridicat ștacheta în ceea ce privește comercializarea autoturismelor la mâna a doua. Știm cu toții că la un moment dat românii preferau mașinile aduse din străinătate și erau încântați de raportul calitate-preț a acestor mașini rulate. Dar nimic nu era prea simplu și, în plus, partea birocratică reprezenta un alt test de răbdare.

Așadar, după îndelungi ani în care comercializarea mașinilor la mâna a doua a fost pusă sub semnul întrebării privind calitatea autovehiculelor puse la vânzare, lucrurile s-au schimbat. AutoDelRulate înseamnă servicii de calitate.

Mașini rulate, dar atent verificate înainte de a fi puse la vânzare

Autovehiculele puse la dispoziție spre vânzare prin AutoDelRulate sunt atent verificate. Arată impecabil și nu doar estetic, ci și funcționează foarte bine. Sunt disponibile imediat, din stocul showroom-ului, mașini de marcă Ford, Audi, Mazda și nu numai. Pentru cei care nu găsesc mașina dorită sau caută dotări anume pot solicita de la același furnizor un alt serviciu: mașini la comandă.

Știm prea bine că mașina potrivită este cea care corespunde stilului de viață, care are opțiunile care avantajează. Nu țineți cont doar de buget, sunt cu mult mai multe repere despre ce înseamnă în fond mașina perfectă. De aceea, din grijă pentru nevoile publicului, pentru că niciun alt furnizor nu oferea acest lucru, AutoDelRulate a surclasat competiția cu un serviciu nou. Nu doar că aduce la comandă mașinile dorite de clienți, dar echipa se poate ocupa de asemenea de partea birocratică.

Prețuri speciale în prag de sărbătoare

AutoDelRulate are în ofertele sale prețuri de sărbătoare. Cei care își doresc achiziția unui nou autovehicul, unul rulat, se vor bucura să descopere aici prețuri de senzație. Kia, Volvo sau Mercedes, oricare ar fi preferințele auto pe care le aveți, aici le veți găsi. Puteți cumpăra pe loc, plecați cu mașina acasă.

Reducerile sunt consistente, de la 300 până la peste 1000 de euro în unele cazuri. Consultați toată lista de promoții din pagina oficială. Sau mergeți în showroom unde veți putea vedea cu ochii voștri calitatea și performanța mașinilor disponibile.

Servicii complete, din același loc

Acest dealer auto rulate oferă servicii complete și complexe. Aici pot fi efectuate inspecțiile tehnice sau înscrierea în programul Rabla.

Interesante sunt și serviciile de intermediere. Doritorii pot opta să se lase pe mâna specialiștilor, având parte de promovare gratuită în platforma cu același nume. În comunitatea celor care au interes comun va fi mai ușor și mai rapid să își găsească clientul potrivit. Detalii în pagina oficială.

 

Contact:

0374 006 006
[email protected]

Adaugă un comentariu