(P) Automobilul, prietenul cel mai bun al oamenilor care locuiesc în afara orașului

Pentru majoritatea tinerilor de astăzi, alegerea locuinței este o adevărată provocare. Alegi vibrația orașului sau liniștea pădurii? O locuință veche, dar aproape de tot ce e important, sau una nouă și modernă, la un preț avantajos, dar într-o zonă mai puțin conectată cu orașul?

Alegerea unei locuințe într-un cartier rezidențial vine la pachet cu multe avantaje: liniște, locuințe noi, cu design modern și de o calitate superioară, vecini tineri. Pe scurt, o viață liniștită departe de zgomotul și praful orașului. 

Marele inconvenient al unei locuințe în afara orașului este limitarea transportului. Pentru că cele mai multe cartiere rezidențiale nu sunt conectate orașului cu mijloace de transport în comun, locuitorii trebuie să folosească mașinile personale pentru transportul spre oraș. Și pentru că drumurile zilnice sunt multe, mai ales atunci când în viața tânărului cuplu apar și copiii, dependența de autoturismul personal este maximă. Motiv pentru care, momentele în care mașina începe să aibă probleme înseamnă panică maximă pentru dependenții de navetă zilnică. 

La mașinile noi lucrurile sunt mai simple, iar reviziile sunt programate periodic. La mașinile ieșite din perioada de garanție, reviziile se fac de cele mai multe ori înaintea sezonului rece. Odată cu schimbarea anvelopelor, mașina se pregătește de iarnă, se fac ultimele verificări și se repară urgențele. 

Însă, odată cu terminarea concediilor – care înseamnă de obicei drumuri lungi făcute cu mașina, se întâmplă să apară defecțiuni care nu pot aștepta revizia anuală. Iar back to school’ sau back to the office’ presupun reînceperea navetei zilnice casă-birou și casă-școală. Așa că, lipsa unei mașini funcționale este exclusă. 

Marea problemă este că, după concediu, bugetul este destul de afectat, iar o nouă cheltuială înseamnă o mare problemă pentru familie. Pentru lucrurile neprevăzute și nevoile familiei, CEC Bank a creat Creditul Rapid, un credit fără avans, fără comision de analiză dosar și fără comision de rambursare anticipată. Se acordă în 30 de minute pentru clienții existenți și are o dobândă fixă sau variabilă în funcție de suma împrumutată.

Perioada de creditare este între 12 și 60 de luni, iar rambursarea creditului se face în rate lunare cu scadențe permise în orice zi între 5 și 20 ale lunii.

De exemplu, vrei să îți schimbi anvelopele și ai nevoie de bani rapid. Împrumuți 3000 RON pentru patru anvelope noi și îți rămân bani și de o revizie completă. Faci creditul pe un an și trebuie să restitui la final 3276 RON.  

Adică foarte puțină bătaie de cap pentru un lucru atât de important familiei tale – mașina. 

Adaugă un comentariu