(P) Black Friday 2018 pentru anvelope

Black Friday la anvelope. Este oferta pe care o lanseaza Nexxon, unul dintre cei mai mari distribuitori de anvelope din Romania. In perioada 16-25 noiembrie vei putea comanda cauciucuri pentru autoturismul tau la pret redus. Inclusiv proprietarii de utilaje agricole au ocazia sa achizitioneze acum pneuri mai ieftine.

Asadar, daca nu ti-ai cumparat cauciucuri de iarna pentru masina ta, a sosit momentul din an cel mai potrivit. Prognozele meteo arata deja ca primii fulgi sunt pe aproape, astfel ca ne putem astepta ca din clipa in clipa zapada sa se astearna pe sosele. Iar tu nu trebuie sa risti nicio clipa sa fii luat prin surprindere. Anvelope de vara, anvelope de iarna, anvelope agricole si anvelope pentru camioane. Toate acestea se regasesc in oferta Nexxon de Black Friday, iar acum le poti cumpara la reduceri substantiale de pret. Si chiar daca iarna bate la usa, nimic nu te impiedica sa iti achizitionezi de pe acum cauciucurile de vara pe care sa le montezi pe masina dupa incheierea sezonului rece.

Nexxon anunta reduceri, dar in acelasi timp mizeaza pe sinceritate. Nu vor fi discounturi bomba, senzationale, ci vor fi reduceri reale, corecte de 20, 30 sau 40 de procente.

Asadar, daca nu ti-ai pregatit inca autoturismul pentru iarna sau daca te numeri printre cei prevazatori, care se pregatesc de pe acum pentru vara care vine, nu trebuie decat sa consulti oferta Nexxon pentru a-ti rezerva cauciucurile de care ai nevoie.

Pe 16 noiembrie, la ora 00.00, se da startul reducerilor la cauciucuri auto. Promotiile la anvelope de Black Friday 2018 dureaza pana pe 25 noiembrie, la ora 23.59. Intrucat stocurile sunt limitate, e bine sa te grabesti ca sa nu ratezi ceea ce te intereseaza. Fa-ti cont pe site-ul nexxon.ro pentru a fi cu un pas inaintea tuturor. Dupa ce te-ai inregistrat, completeaza-ti datele de contact si de livrare, asa incat sa economisesti timp la plasarea unei comenzi online.

In plus, pentru a nu rata Black Friday anvelope, inscrie-te la newsletterul Nexxon si vei afla promotiile inainte ca acestea sa fie afisate pe site.

Anvelope Black Friday este promotia care iti asigura cauciucurile de care ai nevoie la preturi foarte bune. Stocul de cauciucuri Black Friday este limitat, de aceea e important sa te grabesti pentru a fi sigur ca nu ratezi promotiile.

Ofertele la pneuri sunt valabile atat pentru comenzile online, cat si in service-urile Nexxon. Plata se face la livrare, in intervalul promotiilor nefiind disponibila varianta de plata prin OP. Reprezentantii Nexxon isi cer anticipat scuze pentru prelungirea termenului de livrare, intrucat numarul mare de comenzi la care se asteapta in perioada de Black Friday va creste timpii de asteptare. Intrucat sezonul ofertelor este solicitant si pentru firmele de curierat, e posibil ca livrarile sa fie facute cu intarziere. Comenzile ar putea ajunge la clienti chiar si in 10 zile lucratoare de la data plasarii lor.

Profita de Black Friday anvelope si comanda pneurile potrivite pentru masina ta! La Nexxon vei gasi cu siguranta cauciucurile de care ai nevoie.

Adaugă un comentariu