(P) Care sunt avantajele închirierii unei autorulote?

Schimbările obiceiurilor de consum au intervenit în ultimii ani și la nivelul modului în care oamenii percep vacanțele și experiențele care ar trebui să le aducă relaxarea după o perioadă lungă de muncă. Cu o viteză impresionantă a luat amploare și în România dorința din ce în ce mai puternică a turiștilor de a petrece timp în natură, independenți de alte elemente. Astfel, în Europa, călătoriile cu autorulota au ajuns printre preferatele oamenilor și au câștigat mult teren în fața altor metode de petrecere a concediilor.

În esență, conform  Federaţiei europene de caravaning, în 2020 aceste vehicule au înregistrat un record istoric de vânzări cu 234.000 de exemplare vândute, adică o creștere de 12% față de anul precedent. Toate aceste cifre prezintă situația la nivelul Europei, însă inclusiv în România lucrurile au început să prindă contur în ceea ce privește călătoriile cu autorulota, iar turiștii iau din ce în ce mai în serios acest tip de momente de respiro.

Arkus Camp este o companie care a adunat o experiență de ani de zile, în Germania, pe care cei de aici au decis să o folosească pentru a populariza aceste metode de petrecere a concediilor și beneficiile pe care acestea le aduc, și în România. Serviciile pe care le pun la dispoziție sunt atât cele de vânzare, cât și cele de închiriere de autorulote. Cu ajutorul acestei variante, turiștii au ocazia să se bucure de vacanțe relaxante, la un preț foarte bun.

Avantajele acestei forme de transport prin țară sunt numeroase, iar printre cele mai importante se regăsesc acelea referitoare la posibilitatea conexiunii cu natura, libertatea de mișcare, șansa de a te deplasa împreună cu toată familia și de a lua cu tine cam tot ceea ce dorești. De asemenea, la toate acestea se adaugă și condițiile și confortul absolut pe care un asemenea vehicul le poate oferi, dar mai ales siguranța în ceea ce privește regulile sanitare actuale.

Arkus Camp pune la dispoziție o flotă de automobile aflate în cea mai bună stare și dotate cu toate cele necesare pentru un sejur lipsit de griji. Parcul de autorulote cuprinde autovehicule cu o vechime de 1-2 ani și oferă o siguranță maximă în exploatare avand un risc minim de a ramane la mii de kilometri de casă in pană. Este important să priviți alegerea de a merge într-o astfel de vacanță și ca pe o experiență nouă, care are mereu ceva de oferit, atât la nivelul locurilor în care poți merge, cât și în ceea ce privește camparea în sine.

La nivelul costurilor, serviciile de închiriere autorulote sunt o opțiune accesibilă. Prețurile sunt determinate de mai multe aspecte, precum sezonul, tipul de vehicul, dotările pe care acesta le are și desigur numărul de zile pentru care se închiriază. Acestea variază între 85 și 125 de euro pe zi.

Pentru o vacanță perfectă, lipsită de griji de orice fel, aceste autovehicule ar trebui să se afle în topul alegerilor. Nu numai că vă permit deplasarea oriunde, dar sunt avantajoase și din perspectiva spațiului și al stării de bine pe care o pun la dispoziție. Experiențele de acest fel merită încercate și testate pentru a avea o privire mai clară asupra metodelor de petrecere a concediilor pe viitor.

Adaugă un comentariu