(P) Descoperă cea mai frecventă problemă a sistemului de navigație RNS 510

Se întâmplă ca în timpul funcționării, sistemul de navigație al mașinii să înghețe complet. Ecranul se stinge, radioul nu mai răspunde la butoane. De la difuzoare poți auzi un pocnet constant de bas, zumzet sau alte sunete. Nici măcar scoaterea cheii din contact nu ajută.

Navigația nu poate începe deloc, iar consumul de energie sare de la 0 la 0,5 amperi. Uneori radioul reușește să funcționeze impecabil câteva zile, dar mai devreme sau mai târziu problema revine și anomalia de sunet din difuzoare este insuportabilă. Așa arată descrierea celei mai populare defecțiuni din sistemului de navigație RNS 510 – sunete ciudate în difuzoare.

De ce RNS 510 își anunță problemele prin intermediul difuzoarelor?

Această problemă deranjantă afectează fiecare versiune a RNS 510, chiar și cele mai noi cu litera R la sfârșitul numărului de catalog. Indiferent ca este o versiune pentru Volkswagen, Seat sau Skoda, este un defect hardware si nu va fi o problemă ce se rezolvă prin actualizarea programului. Încărcarea unei noi versiuni de software este doar o pierdere inutilă de timp. Nu este nici vina celebrului amplificator de putere, deși sunetul defecțiunii este atât de neplăcut, de parcă ar fi explodat ceva în navigație.

Observațiile specialiștilor arată că lipsa conexiunii CAN în RNS 510 afectează majoritatea dispozitivelor din această serie. Probleme precum neînchiderea cheii, lipsa controlului pe volan, iluminarea cheii nefuncționale sunt simptome tipice ale acestei defecțiuni. Astăzi vei afla cum poți confirma această problemă și ce trebuie să faci pentru a te bucura din nou de navigare complet funcțională.

Cum poate avea loc procesul de reparare al RNS 510?

Metoda de a scăpa de sunetele neplăcute ce se datorează sistemului de navigație este simplă:

  • trimite echipamentul către un o firmă care se ocupă de reparatii navigatii auto, așa cum este VagFix.
  • de obicei, dispozitivul este reparat în aproximativ o zi și vei primi beneficia de garanție 12 luni, dacă sistemul de navigație nu a fost trimis anterior în alte service-uri.

Vei primi o navigație plină de viață și te vei putea bucura din nou de sunetul din mașină. După reparație, echipamentul va funcționa exact ca înainte și totul se face rapid, eficient și fără prea mult efort din partea ta.

Va fi nevoie de codificarea navigației auto după reparație?

Știi deja că sunetele din difuzoare sunt o defecțiune hardware – nu există niciun motiv să actualizezi programul dispozitivului, cu atât mai puțin să schimbi codificarea (cum ar fi informații dacă ai un amplificator, o cameră retrovizoare sau un control pe volan). Singurul lucru de care vei avea nevoie este un cod PIN din 4 cifre, dar îl vei primi în prețul serviciului.

Ce garanție vei primi în urma reparației sistemului de navigație?

La VagFix, aceste reparatii rns 510 sunt de fiecare dată finalizate cu succes încât se încheie întotdeauna cu o garanție de 12 luni, dacă sistemul de navigație nu a ajuns pe mâna altcuiva înainte.

Ca standard, de obicei este nevoie de maxim 24 ore pentru a efectua serviciul, astfel că, specialiștii se vor ocupa de problema ta chiar în aceeași zi.

taguri
Adaugă un comentariu