(P) Echipamente de construcţii de vânzare de cea mai bună calitate, perfecte pentru orice tip de șantier!

În momentul în care discutăm despre un șantier, indiferent de tipul construcție care urmează a fi realizată, fie că este vorba despre o simplă casă, ori despre un bloc în toată regula, organizarea este foarte importantă și presupune amenajarea unui loc special pentru executarea lucrărilor. În plus, pe un șantier, pe lângă locul efectiv unde urmează să se execute lucrarea, trebuie să existe și instalații și construcții provizorii, fiind absolut necesare astfel încât șantierul să-și poată desfășura activtățile ca la carte.

Pentru ca un șantier să poată fi bine pus la punct și foarte bine organizat, trebuie să existe aprovizionare cu materiale de construcții, zonă de depozitare special amenajata pentru acestea, aprovizionare cu unelte și utilaje, trebuie să fie asigurat ersonal/muncitori pentru executarea lucrărilor, dacă este cazul, cazare pentru aceștia astfel încât să le fie asigurat tot confortul dar și igiena de care au nevoie, și de asemenea, trebuie să fie asigurate mesele zilnice, precum și toalete și dușuri care să îndeplinească toate normele de igienă.

Munca pe șantier nu este simplă și nici nu este pentru orice persoană. Este un domeniu solicitant, adesea murdar, iar accidentele de muncă pot fi destul de dese, în special atunci când este vorba despre utilajele grele care în combinație cu neatenția oamenilor, poate produce inevitabil astfel de accidente.

Trebuie să existe o echipă de oameni potriviți, care să dețină cunoștințe în domeniul construcțiilor, oameni cu simț de răspundere și eficienți. Domeniul construcțiilor este unul foarte important, deoarece pe termen lung este vorba despre siguranță. De exemplu, în cazul unui simplu bloc de patru etaje, lucrările trebuie executate ca la carte, în caz contrar fiind pusă în pericol viața a zeci de persoane locatare. În cadrul șantierelor, au existat și există în continuare situații în care personalul o să fie dat afară deoarece nu îndeplinesc condițiile necesare pentru ca executarea lucrărilor să aibă un parcurs ca la carte.

Pe lângă personalul calificat, este foarte importantă și calitatea materialelor. Nu se poate obține o construcție rezistentă și durabilă în timp, cu cele mai ieftine și proaste materiale, în special dacă este vorba despre executarea unei construcții foarte mari, caz în care poate deveni nesigură.

Un alt aspect extrem de important în ceea ce privește calitatea lucrărilor de pe un șantier, este reprezentat de echipamentele și utilajele utilizate. Avem o echipă calificată și materiale de cea mai bună calitate, însă, este complet degeaba dacă utilajele sunt ineficiente sau nu există. Tot ceea ce presupune echipamente și utilaje de construcții, trebuie să fie atent verificate înainte de a se preda utilizării într-un șantier, astfel încât să existe certitudinea că acestea sunt încă în stare de funcționare. În plus, trebuie să vă asigurați că utilajele sunt operate de personal instruit să facă acest lucru.

O soluție extrem de bună pentru firmele de construcții care sunt în căutarea unor echipamente de constructii de vanzare, o reprezintă Retutilaje.ro.

Aceasta este una dintre cele mai vechi companii din domeniul comercializării echipamentelor de construcții de pe piață din România, companie care a luat naștere în anul 1994 având un portofoliu extrem de variat, cu mașini, utilaje și echipamente pentru construcții, la prețuri extrem de avantajoase, produse ce sunt împărțite în două mari categorii:

– Utilaje mare mecanizare

– Utilaje mică mecanizare

Fiecare dintre cele doua categorii de echipamente și utilaje esențiale pentru ca un proiect, o construcție să fie dusa la bun sfârșit:

  1. Utilaje de mare mecanizare: manipulatoare telescopice, buldoexcavatoare, încarcatoare,

excavatoare, buldozere, camioane, dumpere, concasare și sortare, stații de betoane, stații de asfalt, cilindri compactori, platforme de lucru la înălțime, motocompresoare, betoniere cu autoîncărcare, echipamente pentru asfalt, macarale, plus multe alte accesorii pentru acestea.

  1. Utilaje de mică mecanizare: unelte electrice, unelte pentru demolare și spargere, utilaje compactare, vibrare beton, generatoare curent, tunuri lumina și unelte instalatori.

În ceea ce privește serviciile oferite, cei de la Retutilaje.ro pot asigura clienților atât service în garanție cât și service în post garanție, fiind posibilă reparația utilajelor la nevoie, chiar la fața locului, pe șantier, astfel încât utilajul să-și poată relua activitatea în cel mai scurt timp. De asemenea, în ceea ce privește piesele de schimb furnizate de aceștia, discutăm doar despre piese originale și de cea mai buna calitate. Mai poate exista și situația în care anumite repere nu mai pot fi furnizate, dar din acest punct de vedere, vă vor fi oferite toate alternativele necesare.

Indiferent că sunteți în căutarea unor excavataore, bulodexcavataore, încărcătoare, cilindri compactori, motocompresoare, unelte electrice, generatoare de curent și așa mai departe, sfatul nostru este să apelați la serviciile acestora și cu siguranță veți face alegerea potrivită. Raportul preț/calitate este unul excelent iar la final rezultatul va fi unul mai mult decât satisfăcător, orice lucrare indiferent de complexitate fiind dusă la bun sfârșit cu cea mai mare siguranță și eficiență.

În plus, este de menționat faptul că începând din anul 2001, cei de la RET Utilaje au devenit dealeri în Romania pentru excavatoarele și buldoexcavatoarele TEREX, precum și pentru ATLAS COPO cu motocompresoare, aceste două brand-uri numarandu-se printre cele mai bune și folosite în domeniul construcțiilor.

Echipamentele și utilajele joacă un rol foarte important în domeniul construcțiilor, fiind practic motorul care pune în mișcare toate procesele până ce astea sunt finalizate. De asemenea, discutam despre un domeniu în care nu este unul în care sunt admise greșeli, în special datoarita fapului că este vorba despre lucrări care dacă sunt executate necorespunzător, pot pune în pericol viață oamenilor.

Adaugă un comentariu