(P) Este la mâna ta! Iată de ce să spui da închirierii unei mașini în Otopeni!

Vrei să descoperi Bucureștiul sau alte părți ale României, dar nu știi cum să ajungi acolo? FocusRent îți stă la dispoziție pentru a te ajuta să profiți din plin de timpul tău și îți oferă o gamă largă de mașini pentru închiriat chiar în Otopeni. De ce să închiriezi o mașină? Iată răspunsul!

Beneficiezi de mai multe avantaje

Alegerea de a apela la serviciul de inchirieri masini Otopeni oferă mai multe beneficii. În primul rând, dacă aterizezi in București pe aeroportul Henri Coandă, închirierea unei mașini în Otopeni îți va salva o grămadă de timp. Tot ce trebuie sa faci este să rezervi mașina înainte să aterizezi și aceasta te va aștepta la aeroport. De asemenea, poți comanda mașina oriunde în București și o vei primi în maximum trei ore de la rezervare.

Timpul înseamnă bani! Așa că de ce să pierzi timp căutând transportul public sau așteptând după un taxi? Serviciul de închirieri mașini în Otopeni îți va oferi libertate totală să te poți deplasa în propriul tău ritm, fără constrângeri. Dacă ești în vacanță, închirierea unei mașini îți va oferi șansa să decizi unde te oprești și pentru cât timp, iar în acest fel ai control total asupra gestionării timpului tău. Închirierea unei mașini prin FocusRent vine cu un număr nelimitat de km care pot fi parcurși, astfel poți să te deplasezi oriunde în țară.

O variantă economică

Serviciul de închirieri mașini în Otopeni oferă avantajul de a avea o mașină la dispoziție la orice oră din zi sau din noapte și în orice zi a săptămânii. Focusrent.ro ține cont de bugetul și preferințele tale, oferindu-ți o mașină care să se potrivească nevoilor tale. Siguranța ta este prioritatea numărul unu, de aceea FocusRent garantează ca orice mașină închiriată nu este mai veche de 5 ani. Asigurarea RCA și Full CASCO sunt și ele incluse în prețul mașinii. Transparența prețurilor este de asemenea prioritară când vine vorba de a închiria o mașină, iar FocusRent te asigură că nu există costuri ascunse.

Alege între mașini de închiriat din clasa economy, luxury sau SUV și 4×4. Niciuna nu te va dezamăgi, de la clasicul Logan (18 euro/zi), versatilul Duster (30 euro/zi) și până la mult râvnitul Mercedes Benz GLC Coupe (85 euro/zi). Perioada de închiriere a oricărei mașini este de cel puțin o zi, iar FocusRent este flexibil in ceea ce privește perioada în care vrei să închiriezi.

Închirieri mașini Otopeni pe termen lung

Dacă dorești să închiriezi o mașină pe termen lung pentru a te deplasa în interes de serviciu, FocusRent oferă servicii complete de închirieri mașini în Otopeni. Agenții FocusRent pot fi contactați 24/7 și îți stau la dispoziție cu sfaturi legate de ce mașină se potrivește nevoilor tale sau pentru orice asistență ai nevoie pe perioada închirierii mașinii.
FocusRent oferă și servicii opționale. Ai posibilitatea de a închiria un șofer personal, să beneficiezi de transfer către și de la aeroport, să închiriezi un GPS sau să adaugi mașinii un scaun pentru copil. De asemenea, în cazul în care dorești să închiriezi o mașină pentru un grup de persoane, FocusRent îți stă la dispoziție cu închirieri de microbuze.

Adaugă un comentariu