(P) Este leasing-ul auto o solutie potrivita pentru romanii cu salarii medii? Ce tipuri de masini pot obtine cu ajutorul acestui tip de produs?

A detine o masina inseamna libertate, independenta in miscare, dar si posibilitatea de a evita aglomeratiile de oameni si mijloacele de transport in comun, motiv pentru care toti romanii isi doresc sa aiba un autoturism la dispozitie. 

Cei care nu dispun de venituri suficient de generoase pentru a strange repede bani pentru o astfel de investitie au posibilitatea de a se orienta catre un leasing auto rulate, prin care sa se bucure de masina dorita. Este intelept pentru romanii cu venituri medii sa faca acest lucru? 

Care sunt elementele pe care trebuie sa le ia in considerare romanii interesati de un leasing? 

Toti cei care isi doresc sa obtina acces la o masina, pe care sa o foloseasca pe termen lung, fara a se indatora excesiv trebuie sa aiba in vedere cateva detalii importante, inainte de a apela la o companie de leasing: 

  • veniturile lunare; 
  • siguranta locului de munca; 
  • valoarea reziduala a masinii;
  • dobanda perceputa de firma de leasing; 
  • valoarea avansului ce trebuie achitat la inceput;
  • +tipul de leasing preferat. 

Punand in balanta toate aceste lucruri, romanii isi pot da seama foarte usor daca este rentabil pentru ei sa investeasca intr-o masina printr-un leasing. Este extrem de important ca beneficiarii sa aiba certitudinea unui loc de munca, pentru a nu ajunge in incapacitate de plata si, in acelasi timp sa fie siguri ca pot achita avansul perceput de compania de leasing. 

Alegerea corecta a perioadei contractuale 

Un alt detaliu esential, la care romanii trebuie sa aiba grija atunci cand decid sa obtina un leasing este referitor la perioada contractuala. Ea poate fi cuprinsa intre 12 si 84 de luni, in functie de firma cu care beneficiarii colaboreaza. Este mult mai convenabil din punct de vedere financiar pentru conducatorii auto sa aleaga cea mai lunga perioada contractuala, pentru ca astfel vor plati mai putin in fiecare luna, insa daca se uita atent la calcule, vor observa ca valoarea totala a imprumutului este mai mica daca opteaza pentru o perioada mai scurta. In acest sens, fiecare roman trebuie sa se gandeasca extrem de bine la posibilitatile financiare pe care le are si sa puna in balanta toate cheltuielile lunare, nu doar pe cele pentru leasing. 

Ce tipuri de masini pot fi obtinute prin intermediul unui leasing auto rulate? 

In ciuda opiniilor a foarte multi oameni, leasing-urile pot fi folosite atat pentru obtinerea autoturismelor noi, cat si pentru modele la mana a doua, indiferent de marca acestora. Este suficient ca oamenii sa studieze variantele de autoturisme pe care le au la dispozitie, sa isi puna in balanta nevoile personale, iar apoi sa vada care este valoarea masinii de care sunt interesati. 

De la Volkwagen, pana la BMW si Audi, toate pot fi dobandite sau inchiriate cu ajutorul leasing-ului potrivit. Brandul masinii de care sunt interesati romanii nu conteaza la fel mult pe cat conteaza valoarea reziduala a acestia! 

In comparatie cu multe dintre produsele financiare disponibile pe piata, cele de tip leasing au fost concepute special pentru a veni in intampinarea nevoilor romanilor care au nevoie de o masina, indiferent daca este vorba despre una nou sau despre masini second hand din Germania. 

Atunci cand nu dispun de suficienti bani pentru a achitiona autoturisme pe cont propriu, oamenii nu trebuie sa se sfiasca sa foloseasca variantele pe care le au la dispozitie: tot ce trebuie sa faca este sa acceseze Auto-leasing.ro pentru a afla cele mai importante conditii de obtinere a unui leasing auto rulate: https://auto-leasing.ro/masini-second-hand/

Este important ca romanii sa se poata deplasa usor atat pentru a merge la serviciu, cat si pentru a pleca in vacanta alaturi de cei dragi! 

Adaugă un comentariu