(P) Iata 5 lucruri care te vor ajuta sa gasesti cea mai buna oferta de inchirieri masini

Intrarea in Uniunea Europeana ne-a asezat pe o panta ascendenta, astfel incat ne apropiem treptat de conditiile din vest. Aceasta nu presupune numai accesul la produse de calitate si locuri de munca mai bine platite, ci si servicii oferite cu simtul raspunderii.

Fiindca tot mai multe companii internationale isi deschid sedii in marile orase ale tarii, evenimentele din lumea afacerilor aduc, in interes profesional, tot mai multe persoane. De asemenea, Bucurestiul, Clujul si alte cateva orase mari ale tarii au o prezenta din ce in ce mai puternica pe harta turistica a Europei, iar respectivii turisti cer servicii de calitate, care sa nu fie sub standardele cu care sunt obisnuiti.

Fiindca serviciile de taximetrie sunt costisitoare si neperformante, iar transportul in comun din marile orase a ramas cu mult in urma nevoilor actuale, cea mai buna solutie pe care o ai la dispozitie atunci cand ajungi cu avionul in Bucuresti sau Cluj este sa apelezi la ofertele de inchirieri masini ale companiilor din zona.

Pentru a avea parte de cele mai bune conditii de transport, FocusRent, companie cu o experienta de peste 12 ani pe piata de inchirieri masini din Bucuresti, Otopeni si Cluj, iti ofera o multitudine de beneficii si pachete de servicii care satisfac atat necesitatile persoanelor fizice, cat si pe cele ale firmelor si companiilor. Iata cateva avantaje de care te poti bucura daca alegi oferta de inchirieri masini FocusRent:

  1. Transparenta preturilor. Multe companii autohtone de inchirieri masini aleg sa afiseze pe site un pret mai mic decat cel real pentru serviciile pe care le pun la dispozitie, astfel incat clientul sa fie atras de sumele aparent mici si sa semneze contractul. Din pacate, in momentul achitarii serviciilor respective, suma finala depaseste aproximarea clientului, fiindca au fost adaugate toate taxele, asigurarile auto si optiunile necomunicate anterior. Pentru a nu avea surprize de acest gen, FocusRent afiseaza pe site pretul final (ce include RCA, full Casco si rovinieta).
  2. Diversitatea parcului auto. Cu siguranta iti vei alege modelul de autoturism in functie de natura calatoriei pe care o planuiesti, astfel incat compania de inchirieri masini la care apelezi trebuie sa fie pregatita sa-ti ofere exact solutia de transport de care ai nevoie in acel moment. Fie ca doresti un autoturism din clasa economy, fie ca vrei un microbuz sau un model business, oferta de inchirieri masini pe care ai ales-o trebuie sa cuprinda mai multe modele auto din aceeasi clasa.
  3. Pachete variate de servicii. Pe langa ofertele de inchirieri masini pe termen scurt, adresate persoanelor fizice (turisti sau rezidenti), in oferta acestei companii vei mai putea gasi si un pachet de inchirieri masini de lunga durata, oferind firmelor si companiilor multiple beneficii fiscale si financiare.
  4. Autovehicule noi si sigure. Absolut toate automobilele cuprinse in oferta companiei de inchirieri masini FocusRent din fiecare locatie sunt mai noi de 5 ani, au toate reviziile tehnice facute la zi si sunt supuse unor inspectii tehnice riguroase inainte de a-ti fi livrate. Astfel, vei beneficia de cele mai noi sisteme si tehnologii de siguranta, confort si divertisment, iar experienta de drum va fi una minunata.
  5. Promptitudine si eficienta. Fiindca lipsa timpului este una din marile probleme cu care ne confruntam zilnic, eficienta si promptitudinea sunt extrem de importante atunci cand apelezi la serviciile de inchirieri masini. Astfel, in cazul in care alegi oferta FocusRent, vei sti ca autoturismul rezervat va fi livrat in cel mult 3 ore de la momentul confirmarii rezervarii (proces ce dureaza 5 minute). In caz de avarie, call-center-ul disponibil 24/7 va prelua problema, iar masina avariata va fi inlocuita gratuit in cel mult 5 ore.

Asadar, daca obiectivele profesionale sau activitatile din sfera personala te aduc in Cluj, Bucuresti sau Otopeni, alege oferta de inchirieri masini de la FocusRent pentru a te bucura de cele mai eficiente servicii de transport si cele mai bune conditii de calatorie!

Adaugă un comentariu