(P) Modele Toyota Hybrid în Programul Rabla 2018

Mai multe modele Toyota Hybrid pot fi cumpărate prin Programul Rabla 2018. Toyota Yaris Hybrid, Toyota Auris Hybrid, Toyota Auris Touring Sports Hybrid, Toyota C-HR Hybrid, Toyota Rav 4 Hybrid şi Toyota Prius Hybrid sunt disponibile în Programul Rabla.

Toyota Yaris Hybrid este disponibil începând cu 12.900 EURO (TVA inclus) în Programul Rabla.

Avantajele pentru cumpărarea unei maşini hybrid de la Toyota în Programul Rabla 2018 sunt legate în primul rând de costuri: 6500 ron prima de casare + 1700 ron ecobonus pentru hybride + 1000 RON ecobonus pentru emisii sub 98 g/km!

La oferta financiară se adaudă şi cei 6 ani garanţie sau 200.000 km şi 10 ani garanţie a bateriei hibride prin Hybrid Health Check oferit gratuit până la 10 ani (faţă de 5 în standard), doar pentru maşinile comandate în luna martie 2018. Aici găseşti toate ofertele Toyota România pentru Programul Rabla!

Mituri şi Adevăruri despre maşinile hybrid

 

Toyota Hybrid se incarca la priza?

 

Nu! Masinile Toyota Hybrid nu se incarca la priza. Bateria nu necesita reincarcare de la o sursa externa, ea se incarca in timpul franarii sau cu ajutorul motorului termic (pe benzina). Prin combinarea motorului termic cu un motor electric, sunt folosite din plin atuurile ambelor surse de energie.

 

Cat costa de fapt o masina Toyota Hybrid?

 

Mult mai putin decat crezi. Toyota ofera mai multe modele hibrid, incepand cu Yaris Hybrid care este disponibil incepand cu 14.489 EURO* (TVA inclus).

 

Ce cost de utilizare voi avea?

 

Costul total de exploatare al unui vehicul hibrid este cu pana la 10% mai mic decat al unui autovehicul conventional. In plus, conform statisticilor Toyota Motor Europe vei beneficia de o reducere a costurilor de service, mentenanta si reparatii cu 30 – 50% fata de modelele conventionale.

 

Cat consuma Toyota Hybrid?

 

Vehiculele hibride Toyota sunt aproape de 2 ori mai eficiente in ceea ce priveste consumul fata de vehiculele conventionale, dar au performante dinamice comparabile. De exemplu, Yaris Hybrid 1.5l VVT-i are un consum mixt de 3.3 L/100 km si o putere de 100 CP.

 

Chiar nu se aude motorul?

 

Aproape ca nu se aude! O trasatura distincta pentru masinile Toyota Hybrid este ca, in modul integral electric, sunt extrem de silentioase.
Toate modelele noastre Toyota Hybrid au fost proiectate pentru ca tu sa le conduci cat mai usor: dupa ce apesi butonul de pornire, nu sesizezi niciun zgomot. Doar luminile de bord iti arata ca esti pregatit sa pornesti.

 

Chiar am impozit redus la Toyota Hybrid?

 

Toyota Hybrid vine cu cateva avantaje surprinzatoare: reducere a impozitului de minim 50% (care poate ajunge pana la 100% in functie de judet). In plus, timbrul de mediu este 0 RON.

 

Cat rezista bateria?

 

Bateria sistemului Toyota Hybrid are o garantie de 5 ani sau 100.000 Km. In plus, poti beneficia de Acoperirea Extinsa in baza unei verificari anuale (Hybrid Health Check), pentru inca un an sau 15.000 km. Astfel se ajunge pana la 10 ani de acoperire.

 

Cat de “verde” este Toyota Hybrid?

 

Hibridele Toyota emit cu pana la 40% mai putin CO2 decat cele echipate cu motoare pe benzina. Si daca esti ecologist, avem o veste si mai buna: la deplasarea in modul integral electric, nivelul emisiilor este ZERO. Toyota Hybrid reduce si nivelul emisiilor de oxizi de azot (NOx) pana la 1/10 din cantitatea emisa de motoarele diesel.

 

Cine a spus ca hibridul este plictisitor?

 

Noi nu! Mai ales ca Toyota Hybrid s-a clasat in top 3 la cursa de anduranta de la LeMans 2014.
Anul acesta odata cu lansarea modelului RAV4 Hybrid si reinventarea segmentului SUV, puterea maxima combinata ajunge la 197CP.

taguri
Adaugă un comentariu