(P) Performanță și design premiat într-o singură anvelopă: SportContact 7

Anvelopa Continental SportContact 7 a câștigat premiile Red Dot Award și iF DESIGN AWARD, două dintre cele mai prestigioase premii internaționale de design.

Atunci când vorbim despre design în segmentul de anvelope, de cele mai multe ori în prim plan sunt jantele, dar cei de la Continental au demonstrat acum că și o anvelopă poate să ofere performanțe excepționale pe șosea și în același timp să vină cu un design inovator.

Astfel, anvelopa Continental SportContact 7 a primit două distincții importante care subliniază excelența în design, premiul Red Dot Award pentru design de produs și premiul iF DESIGN AWARD.

Experții în design de la Continental au avut trei criterii de bază când au conceput noua anvelopă. În primul rând au vrut să creeze o linie generală care să definească noua generație de anvelope SportContact, în al doilea rând au înglobat o serie de tehnologii și materiale inovatoare și în al treilea rând au conceput un limbaj de design care să se potrivească cu cel al modelelor sport actuale.

Cei 48 de membri ai juriului Red Dot au analizat produse din peste 60 de țări și au fost impresionați de noul standard stabilit de Continental în ceea ce privește designul unei anvelope, un design care impresionează atât prin funcționalitate, cât și prin formă.

Anvelopa sport ultra-high performance SportContact 7 a câștigat anul acesta și premiul pentru design de produs, în categoria Automotive, în cadrul iF DESIGN AWARD. Premiile iF DESIGN AWARD sunt acordate anual de cea mai renumită instituție de design independentă, International Forum Design GmbH.

Anvelopa SportContact 7 a impresionat un juriu internațional, format din 132 de membri, prin forma inovatoare, dar și prin funcționalitate și performanțe. Juriul a făcut această alegere din peste 11.000 de produse înscrise din 57 de țări.

Gama de anvelope Continental SportContact 7 este disponibilă pe anvelope.ro, specialistul tău în anvelope. Apeleaza la ajutorul lor pentru a alege produsul de care ai nevoie, inclusiv anvelope de vară.

Adaugă un comentariu