(P) Service Auto Vitan – aliatul de încredere pentru cei din capitală și nu numai

Orice conducător auto responsabil știe cât sunt de importante reviziile, verificările și eventualele reparații ori înlocuiri de piese pentru funcționarea optimă a unui autovehicul. Situațiile de acest tip care nu se rezolvă în timp util pot să genereze ulterior cheltuieli suplimentare nedorite. Intervențiile trebuie desigur să fie realizate la un service de încredere, iar un reper în acest sens pentru cei din București, Ilfov, dar și zonele din împrejurimi este Service Auto Vitan.

Probabil nu sunt puțini cei care se orientează către prima soluție apărută, oferită în urma unei căutări online după termenul „service auto București‘. Ceea ce trebuie să știe astfel de persoane este însă că a cântări foarte bine și a compara soluțiile oferite contează foarte mult – diferențele între un service auto de încredere și unul ale cărui servicii lasă de dorit sunt notabile.

AUTO NETWORK INTERNATIONAL, societatea din spatele brandului Service Auto Vitan, activează pe piața de profil de ceva vreme și a reușit să câștige încrederea publicului prin profesionalism și calitate garantată a serviciilor și produselor oferite.

Ce avantaje ofera Service Auto Vitan clienților?

Există o serie de aspecte care fac o reală diferență, care practic recomandă de la sine un service auto. Iată doar câteva dintre detaliile caracteristice pentru AUTO NETWORK INTERNATIONAL – mai multe detalii pot afla cei interesați direct de pe site-ul serviceautovitan.ro:

Profesionalism și calitate garantată

Acestea au fost de la bun început reperele după care s-au ghidat reprezentanții acestui service auto, oferind tuturor clienților servicii profesionale și calitate la înalte standarde. Indiferent dacă a fost vorba despre întreținere, reparații și service ori de vânzare de piese auto la fața locului, reprezentanții Service Auto Vitan au reușit de fiecare dată să ofere soluțiile ideale.

Garanția calității se reflectă prin faptul că pentru orice piesă achiziționată, dar și pentru operațiuni de montaj sau înlocuire de piese defecte a fost oferită o garanție, clienții fiind de asemenea tratați în cel mai corect mod cu putință.

Promptitudine și programări

Cei din capitală, din județul Ilfov dar și din împrejurimi apelează la Service Auto Vitan cu încredere datorită promptitudinii de care dau dovadă specialiștii acestei unități.

Dacă este necesară înlocuirea de piese, operațiunea poate fi realizată chiar pe loc; toate piesele care necesită înlocuire sunt soluționate în cadrul service-ului garantat, atunci când mașina este lăsată în grija specialiștilor pentru 1-2 zile. În plus, chiar dacă la un moment dat volumul de muncă este ceva mai mare, clienții au posibilitatea de a face o programare care desigur va fi tot timpul respectată, cunoscând astfel exact termenul în care orice problemă a mașinii poate fi rezolvată.

Servicii de diagnoză și testare auto

Un aspect asupra căruia mulți nu insistă foarte mult se referă la partea de testare auto înainte de achiziție. Cei care nu acordă importanța cuvenită acestei operațiuni se supun însă unui mare risc.

Verificarea stării tehnice a mașinii ce urmează să fie achiziționate, mai ales dacă este vorba despre un autoturism second-hand, este un pas pe care orice conducător auto responsabil ar trebui să îl facă. În cadrul Service Auto Vitan poate fi efectuată o astfel de operațiune cu maximum de profesionalism – serviciile de diagnoză și testare auto reușesc astfel să sesizeze orice probleme ascunse pe care le-ar putea avea o mașină. În acest fel, viitorul cumpărător poate să evite cheltuielile suplimentare, care ajung uneori la ordinul miilor de euro, cunoscând exact starea tehnică a mașinii și problemele pe care aceasta le are.

Alte servicii oferite clienților

Lista beneficiilor de care pot avea parte cei care apelează la AUTO NETWORK INTERNATIONAL este mult mai amplă. Spre exemplu, clienților li se oferă opțiunea introducerii vehiculului într-o bază de date, ceea ce înseamnă că istoricul reparațiilor și intervențiilor asupra mașinii vor fi elemente cunoscute de către specialiștii service-ului oricând, fără ca proprietarul să trebuiască să prezinte documentele aferente acestora.

Service auto dar și magazin de piese cu o gamă variată de produse, posibilități multiple de plată (inclusiv cu cardul), soluții pragmatice și profesionale de fiecare dată – acestea ar fi alte câteva atuuri de care pot beneficia clienții Service Auto Vitan. Cei interesați pot obține mai multe informații accesând site-ul oficial ServiceAutoVitan.ro.

Adaugă un comentariu