(P) Soluții fără atingere pentru toaletele din spațiile publice: fără atingere, grad maxim de igienă

Descoperiți cele mai igienice soluții de la Roca care evită contactul direct cu mâinile, în toaletele publice.

Angajamentul pentru prevenție și igienă este primordial pentru obținerea soluțiilor tehnologice care evită contactul cu mâinile în spațiile de tipul toaletelor publice. Senzorii de prezență și mecanismele electronice definesc o nouă generație de baterii de lavoar, plăcuțe de acționare pentru WC-uri și pisoare, care împiedică infecțiile virale în toaletele cu tranzit mare. Descoperiți produsele fără atingere de la Roca, care răspund recomandărilor OMS în termeni de prevenire și controlare a infecțiilor.

Baterii electronice pentru lavoare

La modelele de baterii electronice, cum ar fi Sentronic sau M3-E, debitul de apă se activează odată ce este detectată prezența unui utilizator, fără ca acesta să trebuiască să atingă bateria, și se închide automat, atunci când senzorul nu-l mai detectează. O soluție care comportă un grad sporit de igienă și eficiență, pentru combaterea răspândirii virușilor și bacteriilor, ca și pentru reducerea utilizării apei în toaletele publice.

Pentru adaptarea la toate tipurile de instalații din toaletele publice, bateriile electronice Roca includ modele cu senzor integrat, dispus la baza bateriei sau la capătul pipei, iar design-ul lor rezistent la acțiunile de vandalizare asigură menținerea produselor intacte.

Plăcuțe de acționare electronice pentru toalete

Programate să se pornească cu ajutorul unei simple mișcări, plăcuțele de acționare electronice EP-1, EP-2 și PL3-E, pentru toalete, activează clătirea vasului cu apă fără ca utilizatorul să trebuiască să-și folosească mâinile. Astfel, riscul de infecție prin contact este minimizat și siguranța de utilizare a WC-urilor publice este maximizată.

Plăcuțele EP-1 și EP-2 au o suprafață iluminată, împărțită în două benzi, care sunt activate alternativ, în funcție de tipul de clătire (parțială sau completă). În mod similar, acestea pot fi activate prin apropiere mâinii sau prin alegerea opțiunii automate, în care toaleta este clătită instantaneu, odată ce utilizatorul se apropie sau după trecerea unei anumite perioade de timp de la utilizarea sa.

În mod similar, plăcuța de acționare electronică PL3-E, proiectată special pentru spațiile intens tranzitate, oferă un design rezistent la acțiunile de vandalizare, care împiedică furtul, asigurând menținerea produselor intacte și funcționarea lor adecvată, permanent.

Supape de evacuare pentru pisoare

Supapele de evacuare electronice Sentronic, ușor de instalat la orice pisoar public, conține un senzor de mișcare care împiedică contactul direct cu mâinile și astfel, răspândirea virușilor și a bacteriilor. Mai mult, aceste modele permit configurarea clătirii pentru a se activa oricând senzorul detectează prezența unui utilizator sau automat, odată ce a trecut o anumită perioadă de timp după utilizarea sa.

Pisoare electronice

Programate pentru activarea automată a clătirii după utilizarea lor, pisoarele electronice Euret sunt dotate cu senzori de prezență care asigură o funcționare fără atingere, conferind astfel siguranța maximă împotriva răspândirii virușilor și bacteriilor.

Baterii activate cu pedală de picior

În cadrul unei soluții mecanice și simple, bateriile activate cu pedala de picior sunt operate cu piciorul, astfel evitând nevoia de utilizare a mâinilor în toaletele publice. O soluție practică care elimină riscul de contactare a infecțiilor în cadrul toaletele cu trafic intens.

Aflați mai multe aici:

http://www.ro.roca.com/compania-noastra/despre-noi/noutati/2020/july/touhless-public-bathroom-july

Adaugă un comentariu