(P) Vrei să achiziționezi rapid o mașină, la un preț corect? Intră pe DirektCar.ro!

Evoluția tehnologică a transformat modul în care funcționează comerțul, simplificând procesul de achiziție și îmbunătățind experiența generală de cumpărare. De exemplu, dacă îți dorești să cumperi o mașină second hand de la proprietar, poți folosi DirektCar, o platformă ce pune la dispoziție un sistem de ofertare automatizat și securizat. Platforma este intuitivă și ușor de accesat: tot ce ai de făcut este să îți creezi un cont cu adresă de mail și număr de telefon, să validezi aceste date, apoi poți începe să plasezi oferte în perioada menționată pe site. Mașinile sunt puse în vânzare direct de proprietarii lor, DirektCar doar facilitează selectarea ofertei celei mai mari într-un timp impus de închiderea perioadei de depunere a bid-urilor. Anunțurile cuprind informații detaliate despre starea automobilului, fotografii clare, perioada în care pot fi depuse bid-uri și ultima ofertă depusă. De asemenea, proprietarii mașinilor setează o dată, o oră și un loc indicat pe o hartă integrată Google pentru vizionarea mașinii de către toți cei interesați.

Află mai departe care sunt pașii pe care trebuie să îi parcurgi pentru a cumpăra o mașină second hand pe DirektCar.ro!
Iată ce ai de făcut pentru a cumpăra mașina dorită de pe DirektCar.ro!

Dacă ești interesat de achiziționarea unei mașini second hand prin intermediul platformei DirektCar, trebuie să urmezi acești pași:

  • Te înregistrezi ca utilizator cu adresă de email și număr de telefon, date pe care trebuie să le validezi.
  • Verifici anunțurile unde perioada de depunere oferte este deschisă și începi să plasezi bid-uri, în mod crescător, până în ziua și ora de închidere a acestei perioade. Reține că prețul de pornire (stabilit de DirektCar) nu este prețul de vânzare al automobilului. De fiecare dată când cineva mai plasează o ofertă în intervalul de două minute înainte de ora afișată de închidere, timpul de închidere se va prelungi cu încă două minute, până când nimeni nu mai plasează altă ofertă. Trebuie să știi că ultima ofertă nu este neapărat oferta câștigătoare – vânzătorul poate seta un preț rezervat, adică un preț minim pe care îl urmărește. Dacă prețul obținut va fi sub prețul rezervat, vânzătorul va hotărî în două zile dacă acceptă sau respinge oferta respectivă. Dacă la închiderea perioadei de plasare a ofertelor acest preț rezervat va fi atins sau depășit, atunci mașina va fi vândută la prețul obținut. Mașinile fără preț rezervat se vor vinde la valoarea ofertei celei mai mari.
  • Înainte de închiderea perioadei de ofertare, vei putea viziona mașina, alături de toate celelalte persoane interesate, la data, ora și locul stabilite de proprietar, care îți poate oferi și posibilitatea unui test-drive.
  • După închiderea perioadei de depunere a bid-urilor, dacă ești ofertantul câștigător și oferta ta este acceptată de vânzător, vei fi anunțat printr-un email, apoi va trebui să achiți taxa de licitație, de 1% la valoarea oferită și acceptată de către vânzător. După plata acestei taxe, vei primi un „Atestat de câștigător al licitației’, care va conține datele de contact ale vânzătorului, cu care vei lua legătura pentru a finaliza tranzacția.
  • Ține cont de faptul că oferta plasată este definitivă și angajantă, adică nu o poți retrage, iar dacă oferta este câștigătoare, trebuie să achiți prețul mașinii și taxa de licitație.
    Tranzacția finală va avea loc între tine și vânzător.

Beneficiile achiziționării unei mașini second hand prin intermediul DirektCar.ro

Îți dorești să cumperi o mașină second hand? Atunci, DirektCar este alegerea potrivită din mai multe motive:

  1. Înscriere ușoară în platformă. Îți poți face cu ușurință un cont pentru a putea începi să plasezi oferte.
  2. Tranzacții rapide. Perioada de depunere a ofertelor pentru un automobil este de șapte zile. Timpul rămas pentru a plasa bid-uri este exprimat clar pe site și poți vedea în timp real ultima ofertă propusă.
  3. Prețuri corecte. Pe DirektCar, beneficiezi de avantajul formării prețului în raport cu cererea. Prețul final se conturează în funcție de numărul persoanelor care depun bid-uri și de valoarea ofertelor, iar tranzacția se realizează doar dacă prețul se apropie măcar valoarea reală a mașinii.
  4. Verificarea și testarea mașinii. Înainte de închiderea perioadei de depunere a ofertelor, toți cei interesați de un anumit automobil pot merge să vizioneze mașina la data, ora și locul indicate de proprietar. La finalul întâlnirii, acesta poate oferi posibilitatea de face un test-drive punctual/la fața locului.
  5. Gamă variată de automobile. Pe DirektCar poți alege dintr-o diversitate de mașini second hand de vânzare, ce au prețuri de pornire chiar și de 1.000 de euro.

Așadar, dacă vrei să cumperi o mașină second hand, pe DirektCar beneficiezi de o experiență sigură, rapidă și confortabilă. Platforma pune la dispoziție un sistem intuitiv și sigur prin care poți plasa oferte pentru mașina pe care ți-o dorești. Ai parte de prețuri corecte, poți alege dintr-o gamă variată de mașini și ai posibilitatea de a verifica fizic automobilul pentru care plasezi oferte.

Testează și tu platforma DirektCar.ro!

Adaugă un comentariu