De sărbători, pune-ți farmecul masculin în evidență cu Gerovital H3 Men

Sărbătorile de iarnă sunt ocazia perfectă pentru relaxare, dar și pentru întâlniri cu prietenii și familia, la care trebuie să arăți impecabil. Iar pentru asta, ai nevoie de produse de îngrijire eficiente, special concepute pentru tine. Specialiștii Gerovital ți-au pregătit deja cadoul de Crăciun și te ajută să îți pui farmecul în evidență cu caseta și borsetele cadou Gerovital H3 Men, ce conțin produse inovatoare și eficiente, bazate pe formule unice, gândite pentru bărbatul modern.

Pentru că pielea, scalpul și părul bărbaților au caracteristici diferite de cele ale femeilor, produsele de îngrijire trebuie să fie adaptate nevoilor acestora. Ținând cont de toate aceste particularități și îmbinând 50 de ani de tradiție cu inovația în cosmetică,  experții Gerovital au creat gama Gerovital H3 Men, care răspunde tuturor exigențelor tale. Iar acum, poți alege dintre trei combinații perfecte de produse, care iți vor oferi un adevărat răsfăț.

Caseta cadou Gerovital H3 Men Wild reprezintă alegerea perfectă pentru orice bărbat care se respectă. Aceasta include un set complet de îngrijire pentru bărbaţi constând în o Loțiune după ras, o Spumă de ras şi un Antiperspirant Deodorant Gerovital H3 Men – Wild. Produsele pentru şi după bărbierit acționează în profunzime, calmează şi ajută la accelerarea procesului natural de vindecare al pielii, oferind o senzație de prospețime și revigorare. În același timp, antiperspirantul deodorant îți va oferi o protecţie eficientă împotriva transpiraţiei, o senzaţie confortabilă, de piele catifelată, învăluindu-te într-un parfum discret, dar masculin.

O alternativă la acest pachet este Borseta cadou Gerovital H3 Men Seductive, la care beneficiezi de Deodorantul Antiperspirant Gerovital H3 Men – Seductive, dar și de Spuma de ras Gerovital H3 Men și Balsamul de ras Gerovital H3 Men. Cele două produse pentru bărbierit îmbunătățesc funcția de barieră a pielii, previn apariția iritațiilor și  au o acțiune antioxidantă, neutralizând radicalii liberi.

Și pentru că Gerovital, brandul numărul 1 în România, acordă o atenție deosebită tuturor nevoilor tale de îngrijire, îți oferă și Borseta cadou Gerovital H3 Men Active, pachetul ideal cu produse pentru duș. Șamponul hidratant Gerovital H3 Men conține ingrediente cu acțiune blândă ce curăță delicat, hidratează și protejează firul de păr, în timp ce Gelul de duș revigorant a fost special conceput pentru a menţine pielea sănătoasă şi tânără cât mai mult timp. Pe lângă acestea, vei beneficia și de Antiperspirantul Deodorant Gerovital H3 Men – Active, o formulă unică fără parabeni, alcool și alte ingrediente iritante, la fel ca toate deodorantele din gama special dedicată bărbaților.

Tot ce trebuie să faci este să alegi combinația ideală pentru tine și să te bucuri de sărbători perfecte alături de cei dragi!

4139-gh3men-caseta

taguri
Adaugă un comentariu