Echipa de teste 2018: Cum s-a bucurat câștigătorul premiului cel mare

Echipa de teste 2018, cea de-a doua ediție a acestui eveniment marca Auto Bild România, s-a derulat la final de iunie. La scurtă vreme după ce modelul Seat Leon 1.4 TSI se răcea în parcare, am premiat câștigătorii, iar acum a venit rândul să vedem cum s-a derulat totul pentru cel care a câștigat premiul cel mare al acestei ediții.

Vorbim despre Doru Mihai Tițescu, care a câștigat un weekend pentru doi în Delta Dunării cu un Seat Leon cu plinul făcut. Câștigătorul evenimentului Echipa de Teste 2018 ne-a trimis câteva fotografii din vacanța sa și ne-a scris câteva rânduri despre experiența sa. Îi predăm legătura lui Doru Mihai Tițescu:

'Ce mai, a fost tare fain! De la un cap la altul!

Am reușit să stau și eu câteva ore la piscină fără nici o grijă, împreună cu soția. Asta înainte de plimbarea obligatorie pe canalele și lacurile din Deltă. Delta este un loc cu totul special și ori de câte ori ajungi acolo vezi lucruri noi și deosebite. Așa încât acolo a fost bine, bine.

Voi ați promis și o mașină de la SEAT cu plinul făcut. Am luat legătura din timp cu Ioana Motei de la Porsche România și totul a mers ca pe roate. Surpriza a fost când am luat mașina. Știam de un Leon XP, dar nu știam că mașina asta este un break cu tracțiune integrala, cu un motor de 2 litri cu 184 CP și care face suta în 7,1 secunde! Nu am verificat cele 7,1 secunde, dar s-a comportat exemplar și mi-a plăcut tare mult. Și mi-a plăcut forma asta de shooting break a mașinii. Am făcut 1.050 km, din care jumătate pe autostradă, restul oraș, drumuri naționale și județene. Consumul mediu a fost de 6,5 litri la sută de km, ceea ce este foarte bine pt acest nivel de putere, iar pe autostradă se înregistrează întotdeauna cel mai mare consum.

Așa încât va mulțumesc vouă, celor de la Auto Bild, dar și celor de la SEAT care ne-au pus la dispoziție așa mașini faine!'

 

Acestea fiind spuse, este timpul să vă invităm să vă înscrieți și la alte evenimente marca Auto Bild România!

Adaugă un comentariu