Navitel R1000: Probabil cea mai cool cameră video auto

Navitel R1000 este un gadget care și-a făcut loc în redacția Auto Bild și ne-a impresionat cu aspectul său funky.

În România, orice drum cu mașina a ajuns să fie o adevărată aventură. Cel mai probabil ați urmărit deja cunoscutele filmări din Rusia. Ei bine, nici noi nu suntem departe.

Șoselele noastre sunt pline de șoferi agresivi, neatenți, de animale nesupravegheate și de gunoaie și resturi care pun în pericol viața participanților la trafic. Vorba aceea, dacă n-ai filmat, nu te crede nimeni.'

Auto Bild a testat camera video auto Navitel R1000. Această cameră iese în evidență prin designul futurist. Camera se poate roti ușor la 360 de grade, astfel fiind capabilă să înregistreze atât incidentele care se petrec în fața mașinii, cât și în interiorul ei.

Lentilele acestei camere capturează imagini la un unghi de vizualizare de 165 de grade. DVR-ul înregistrează imagini video la rezoluție Full HD la 30 de cadre pe secundă. Această cameră dispune de un senzor G care salvează automat înregistrările video în cazul unui accident.

Navitel R1000 se poate conecta la un smartphone cu sistem Android prin intermediul unei aplicații dedicate care permite transmiterea imaginilor capturate de camera video pe ecranul telefonului mobil și este compatibilă și cu iOS, existând aplicația omoloagă în AppStore.

Ce ne-a impresionat la această este ecranul circular de 1,2 inchi, care oferă un aspect ieșit din comun.

Gadget-ul dispune de un microfon capabil de înregistrări audio de înaltă calitate și de o antenă GPS, pentru o mai ușoară localizare a evenimentelor înregistrate. Camera suportă instalarea unui card Micro SD de până la 64 de GB.

Aparatul se fixează magnetic într-un suport ce se lipește pe parbrizul mașinii cu ajutorul unui adeziv 3M, care este foarte puternic. În pachetul dispozitivului putem găsi camera, suportul de parbriz, încărcătorul de 12V, cablu USB dar și o husă din microfibră.

Potrivit Compari.ro, camera video auto Navitel R1000 pleacă de la 449 lei.

Adaugă un comentariu