BMW ironizează Tesla: „are geamuri cu protecție împotriva cioburilor”. La ce model nou se referă

Ghinionul unora este posibilitatea de a face glume a altora – asta ne învață cel mai recent tweet de la BMW.

Citește și:

Înțepături de Halloween: BMW atacă Mercedes, primește o replică dură

Proprietar cu spirit creativ a modificat o Lada până a ajuns BMW (FOTO)

În cazul în care nu ați urmărit până acum evenimentul de prezentare al noului Tesla Cybertruck sau nu ați urmărit știrile, iată un mic context: în momentul unei demonstrații de rezistență a geamurilor Armor Glass de pe pickup-ul electric cu design futurist, un asistent a aruncat două bile de oțel către ele și… geamurile s-au spart.

Musk a explicat ulterior de ce testul nu a decurs conform planului – motivul era că geamurile fuseseră „slăbite' de un test anterior, cu barosul – însă asta nu împiedică Internetul să facă glume pe temă.

BMW ironizează Tesla cu X5 Protection VR6: „te protejează de bile metalice'

Cea mai recentă mențiune a venit de la BMW, care, într-o postare despre X5 Protection VR6, a scris: „Vine cu geamuri securizate și oferă protecție împotriva cioburilor în cazul în care este lovit de o bilă metalică.'

Modelul securizat X5 Protection VR6 are motorizarea de pe M50i, adică un V8 de 4,4 litri supraalimentat, cu 530 de cai-putere și 750 Newtoni-metru. Blindajul îi protejează pe pasageri de gloanțe de armă de foc automată, este pregătit pentru un atac cu drone și are un plafon care poate susține explozia a până la 200 de grame de explozibil C4. Și dacă tot vorbeam de geamuri – au 33 de milimetri grosime și se laudă cu un film de policarbonat care oferă protecție împotriva cioburilor.

Adaugă un comentariu