Noroc sau ghinion? Un BMW în flăcări a fost salvat de… o vidanjă! (VIDEO)

O întâmplare tragi-comică a avut loc în Rusia, unde un BMW X6 a luat foc, dar a fost salvat la timp de intervenția unei vidanje.

Citește și:

Cum reacționează un iubitor de mașini când vede o italiancă’ superbă – Funny

5 lucruri cu care îți poți acoperi mașina pentru a evita loviturile nedorite – varianta funny

Clipul de mai jos se poate înscrie cu ușurință în categoria „Întâmplarea comică a anului’, cu toate că posesorul autovehiculului implicat în incident cu greu ar vedea lucrurile așa.

Întâmplarea a fost surprinsă de un martor cu telefonul mobil și ne arată un BMW X6 din care iese fum (asta niciodată nu e veste bună) și un individ care golește dintr-o cisternă pe motorul mașinii, pentru a o stinge. Cisterna era o vidanjă.

Din spusele martorilor, BMW-ul a tras pe dreapta din cauza fumului care ieșea de sub capotă, iar câteva momente mai târziu șoferul unei vidanje a oprit lângă și s-a oferit să sară în ajutor. Nu știm cum anume a decurs discuția dintre acesta și proprietarul BMW-ului, însă concluzia a fost că cea mai la îndemână soluție este folosirea încărcăturii din vidanjă. Următorul pas: deschiderea capotei și intervenția propriu-zisă.

Persoana care a filmat probabil că s-a plictisit la un moment dat, pentru că nu ajungem să vedem cum anume s-a soluționat incidentul, așa că rămâne la latitudinea noastră, a privitorilor, să ne imaginăm un final. Noi sperăm că totul s-a terminat cu bine, în ciuda… contextului.

Adaugă un comentariu