Ce mașină a primit Mesut Özil după ce a criticat dur Mercedes!

Fotbalistul german Mesut Özil, ambasador al mărcii Mercedes, a criticat vehement sponsorul Ligii germane de fotbal după eliminarea Germaniei de la Campionatul Mondial din Rusia. Acum, Özil a primit un AMG GT R de la Mercedes. Cum a fost posibil?

Potrivit publicației germane BILD am SONNTAG, un Mercedes-AMG GT R negru face parte acum din colecția de mașini a lui Mesut Özil, și asta în ciuda criticilor dure aduse producătorului din Stuttgart. Mașina, care dezvoltă o putere de 585 CP și valorează aproximativ 165.000 de euro, a fost oferită în contul unei plăți pe care Mercedes a făcut-o ambasadorului mărcii. În garajul lui Mesut Özil se mai găsesc, printre altele, un AMG S 63 Coupé și un off-roader din Clasa G.

Citește și:

Rovinieta 2018: Cine sunt cei care nu trebuie să o plătească?

Video: Un şofer merge pe contrasens pe noua autostradă Aiud-Turda

Costă 5 milioane de euro și toate unitățile sunt vândute

RAR vrea să ofere cazierul oricărei mașini printr-un SMS

Război total mașinilor cu volan pe dreapta. Cât te costă să muți volanul pe stânga?

 

Cu numai o lună înainte, Mesut Özil a criticat vehement Mercedes, acuzând sponsorul Ligii germane de fotbal (DFB) că dorește ruperea contractului. Acuzațiile au fost făcute în luna iulie în-tr-un post celebru pe contul său de Instagram. În acel post, Özil s-a ferit să pomenească numele Mercedes, dar s-a exprimat suficient de clar pentru ca toată lumea să știe cui i se adresează mesajul.

Adaugă un comentariu