Glume de covid: ce „scuză” a avut un șofer de BMW prins încălcând carantina

E greu să stai în casă atâta timp, iar unii pur și simplu nu mai rezistă și riscă amezi doar pentru a conduce. Iată cu ce scuză a venit un șofer britanic.

Citește și:

#coronavirus: Pot să merg cu maşina la service? Dar la spălătorie? Am voie să mă deplasez cu autoturismul să înlocuiesc anvelopele de iarnă cu cele de vară? Ce fac dacă mi-a expirat permisul? Dar dacă trebuie să fac ITP-ul? Avem toate informaţiile

Carantina ne afectează pe toți, iar unii pur și simplu caută motive să iasă „la o tură’ — mai ales în contextul în care străzile sunt mai mult pustii acum. În funcție de locația ta, poți chiar să încropești o ședință foto pe cinste.

Alții nu se mulțumesc cu doar o plimbare scurtă prin oraș, și riscă amenzi prin deplasări care intră în conflict cu regulile de carantină aplicate în anumite zone. Cum ar fi acest șofer de BMW din Cornwall, Marea Britanie, care a fost surprins în Duminica Paștelui de poliție, pe autostrada din zona sa rezidențială.

Întrebat încotro se duce, acesta a ieșit la plimbare, ca să scape de copii și de nevastă. „Plimbarea’ sa consta într-un itinerariu de 270 de kilometri. Nu știm dacă s-a ales sau nu cu amendă, însă a fost dat ca exemplu (negativ) de către poliția din Marea Britanie: „Să-ți scoți BMW-ul la o plimbare de 270 de kilometri ca iei o pauză de la soție și cei trei copii nu este, de asemenea, o deplasare necesară’, au scris polițiștii pe Twitter.

Un caz similar, întâmplat tot în Marea Britanie, l-a avut protagonist pe un șofer de dubiță care a plecat să-și preia barca second-hand achiziționată recent; i s-a stricat mașina în drum către destinație.

Săptămâna trecută, un alt șofer din Marea Britanie a fost prins cu 210 km/h pe autostradă, acesta a spus că fuge de coronavirus.

Adaugă un comentariu