Jeep Grand Cherokee Trackhawk – Poze și detalii oficiale cu SUV-ul de 707 CP

Jeep a lansat versiunea Trackhawk a lui Grand Cherokee. SUV-ul producătorului american a primit ceva modificări gândite pentru circuit. Da, ați citit bine, un SUV de circuit.

Sub capota lui Jeep Grand Cherokee Trackhawk se află motorizarea V8 Hemi de 6,2 litri care produce 707 CP și 875 Nm. Resursele sunt puse în valoare cu ajutorul unei transmisii automate cu opt trepte și a unui sistem de tracțiune integrală.

În aceste condiții, accelerația de la 0 la 96 km/h are loc în 3,5 secunde, iar viteza maximă se oprește în dreptul valorii de 290 km/h. Impresionant, nu? Pentru că avem în față un SUV cu 707 CP, Jeep a montat și un sistem de frânare modificat. Acesta include discuri Brembo de 400 mm pe față și 350 mm pe spate. Astfel, Jeep Grand Cherokee Trackhawk poate fi oprit de la 96 km/h în 35 de metri.

Americanii nu au uitat nici de partea estetică. Așa se face că Jeep Grand Cherokee Trackhawk vine cu jante de 20 de inchi, cu o evacuare cu patru terminații și cu elemente de caroserie ceva mai agresive. La interior, Jeep a optat pentru o tapițerie din piele Nappa. Centrul de comandă integrează un ecran de 8,4 inchi.

    Dinu says:

    Suprinzător. Nu m-am gândit că o să văd curând un SUV de circuit.

Adaugă un comentariu