Alfa Romeo Giulia de 510 CP pentru Carabinieri italieni

Alfa Romeo a început campania de promovare a modelului Giulia în Italia. Două Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio de 510 CP au fost oferite Carabinieri-lor italieni (echivalentul forțelor de Jandarmerie din România și alte state europene).

Limuzina cu performanțe de supercar va fi folosită de forțele de ordine italiene din zona Roma și Milano. Cu un motor V6 bi-turbo de 2,9 litri, care dezvoltă 510 CP, Alfa Romeo Giulia este cea mai puternică mașină din dotarea Carabinieri. Atât de puternică, încât cei care o vor conduce au nevoie de cursuri de conducere speciale. Acestea vor fi oferite de către instructori Alfa Romeo, pe circuitul din Varano de Melegari. Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio are multe elemente fabricate din fibră de carbon, ceea ce-i permite să accelereze de la 0 la 100 km/h în 3,9 secunde. Viteza maximă atinsă este de 307 km/h.

Cheile celor două super-Giulia au fost înmânate personal de către John Elkan, președintele Grupului FCA și Sergio Marchionne, CEO al FCA. Fiecare dintre cele două mașini costă peste 160.000 de euro, fiind dotate cu echipamente specifice pentru desfășurarea muncii de păstrare a ordinii.

Adaugă un comentariu