Alfa Romeo Giulia – Poze și detalii complete

Alfa Romeo Giulia a fost prezentată în versiunea Quadrifoglio Verde, însă la Geneva, producătorul italian a pregătit lista completă de motorizări, plus data de lansare.

Astfel, noua Alfa Romeo Giulia va putea fi comandată alături de motorul diesel de 2,2 litri. Acesta va fi disponibil în versiunile de 150 CP și 380 Nm sau 180 CP și 450 Nm.

În cazul în care preferi un motor pe benzină, Alfa Romeo îți va gâdila simțurile cu un 2.0 de 200 CP și 330 Nm. Unitățile vor putea fi comandate fie cu o transmisie manuală, fie cu una automată cu opt rapoarte.

2016 alfa romeo giulia geneva (11)

Cât despre versiunea Quadrifoglio Verde, aceasta va reuși să trezească emoții foarte puternice. Sub capotă se află un V6 bi-turbo de 2,9 litri care produce 510 CP și îi permite modelului italian să accelereze de la 0 la 100 km/h în 3,9 secunde.

Interiorul lui Alfa Romeo Giulia va fi echipat cu un ecran de 6,5 inchi, iar sistemul de infotainment este compatibil cu Android Auto și Apple CarPLay. Totodată, lista de sisteme de asistare și de siguranță va fi una bogată. Amintim aici sistemul de frânare automată în cazul detectării unei posibile coliziuni și o gamă de senzori pentru detectarea pietonilor.

Conform oficialilor Alfa Romeo, noua Giulia va putea fi admirată în showroom-uri începând cu 15 aprilie.

Adaugă un comentariu