Alfa Romeo Giulietta facelift – Poze și detalii oficiale

Alfa Romeo a publicat primele imagini și detalii cu viitoarea Giulietta facelift. După cum este lesne de intuit, modelul va fi expus în premieră în cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Viitoarea Giulietta facelift oferă un spoiler frontal revizuit, o grila ușor modificată și inserții noi. De asemenea, vedem un logo revizuit și un nou tip de jante.

La interior, Alfa Romeo Giulietta facelift propune o tapițerie nouă și accesorii ușor modificate. Sistemul de infotainment Uconnect a fost și el revizuit și permite conectarea utilizatorilor la Facebook, Twitter, Deezer și nu numai.

2016 alfa romeo giulietta facelift geneva (5)

Totodată, versiunea Quadrifoglio Verde este înlocuită de varianta Veloce. Aceasta folosește spoilere cu tentă sportivă, praguri noi și carcase negre pentru oglinzi. Interiorul integrează scaune sport îmbrăcate în piele naturală și Alcantara, un volan teșit în partea de jos, accesorii care imită fibra de cabron și cusături roșii.

Sub capotă, Alfa Romeo Giulietta facelift va oferi o gamă bogată de motorizări diesel și benzină cu puteri cuprinse între 120 și 240 CP.

Vârful de gamă va fi dedicat versiunii Giulietta Veloce, va avea 1,75 litri și promite 240 CP și 300 Nm (340 Nm cu funcția overboost).

Adaugă un comentariu