Audi A8 L Security – Poze și detalii cu “fortăreața” germană

Audi va expune noul A8 L Security în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Modelul producătorului german îndeplinește acum standardele de protecție balistică VR9, devenind astfel, cel mai sigur Audi produs până acum.

Pentru a putea trece de la standardul VR7, cât îndeplinea vechiul A8 L Security, la standarul VR9, Audi a întărit diverse zone ale mașinii cu elemente din fibră de aramidă sau cu accesorii produse dintr-un aliaj special de oțel și aluminiu.

În versiunea standard, Audi A8 L Security integrează o cutie blindată poziționată în portbagaj, un intercom și un sistem special de blocare a ușilor. În mod opțional, Audi poate monta un sistem de stingere a incediilor și un kit care promite alimentarea cu aer curat în cazul unor atacuri cu gaze.

audi a8 l security (4)

Sub capotă, Audi A8 L Security va fi disponibil cu două motorizări. Prima dintre ele ete un V8 de 4,0 litri TFSI care produce 435 CP și 600 Nm, iar cel de-al doilea propulsor este cel W12 FSI de 500 CP și 625 Nm. Ambele unități lucrează împreună cu un sistem de tracțiune integrală quattro. Din păcate, orice motor ai alege, viteza maximă a lui Audi A8 L Security nu depășește 210 km/h.

Adaugă un comentariu