Audi lansează Q3 facelift. Odată cu modificările își face apariția și versiunea Q3 S Line competition

Audi a pregătit o serie de modificări minore pentru Q3. SUV-ul producătorului german va fi prezentat oficial în cadrul Salonului Auto de la Paris, iar Audi a pus accent pe modificările exterioare.

Modelul german are acum prize de aer ceva mai mari și o grilă vopsită complet în gri. De asemenea, Audi introduce și nuanța Camouflage Green. Pe versiunile echipate cu pachetul S Line vor apărea extensii pentru spoilere noi și accesorii din culoare neagră.

Odată cu lansarea lui Q3 facelift, Audi introduce și varianta Q3 S Line competition. Aceasta promite un look și mai sportiv garnisit prin câteva elemente de caroserie și printr-un set de jante de 19 inchi. La interior, Q3 S Line competition integrează scaune sport tapițate cu piele și material textil, o mulțime de accesorii brodate cu logo-ul S Line și elemente din oțel. La final, precizăm introducerea unui volan sport cu zona inferioară teșită.

Din punct de vedere tehnic, Q3 S Line competition integrează suspensia sport și sistemul Audi Drive Select. Poate cel mai important lucru este acela că Audi va oferi pachetul S Line competition pe toate versiunile de motorizări.

Adaugă un comentariu