Best of Stand-Up Comedy 2013 – un maraton al umorului înainte de Crăciun

Livehouse COMEDY și Club 99 prezintă pe 17 decembrie la Cinema Scala  spectacolul extraordinar BEST OF STAND-UP COMEDY 2013′, o retrospectivă a celor mai bune momente de stand-up comedy ale anului 2013 de pe scena Club 99. Desfașurat pe parcursul a nu mai puțin de patru ore, acest spectacol de gală va reuni nouă dintre cei mai cunoscuți comedianți care au urcat în acest an pe scena principalului club de comedie din România.

Seara va trece in revistă cele mai spumoase punchlines ale lui Sorin ,Toma, Radu, Andrei, și Raul, culminând cu scurtele’ lui Sergiu, elaborările narative ale lui Costel, angoasele mucalite ale lui Vio și dialectica acid-jucăușă a lui Teo, fiind un adevarat maraton al comediei românești de calitate.

Spectacolul BEST OF STAND-UP COMEDY 2013′ încheie cu un line-up exclusiv românesc seria evenimentelor de excepție marca Livehouse COMEDY din acest an, serie ce a debutat cu show-ul lui Eddie Izzard din 29 aprilie și a continuat în toamnă cu reprezentațiile susținute de irlandezul Dylan Moran și americanul Pablo Francisco.

Club 99 este cel mai important club de comedie din Romania și singurul club de stand-up comedy din București unde iubitorii de comedie îi pot vedea pe Teo, Vio și Costel, lor alăturându-se în fiecare săptămână cei mai buni comedianți români. Club 99 găzduiește spectacole de stand-up comedy, open mic și   improvizație în fiecare saptamana, de marți până duminică.

Evenimentul va avea loc pe 17 decembrie la Cinematograful Scala, biletele fiind disponibile începând de astăzi la prețul de 80 de lei pe www.myticket.ro, la Club 99 și în rețeaua Diverta.

macheta_zilesinopti_206 mm X l 148 mm cu 5 mm bleed

Adaugă un comentariu