Cu aplicația Bolt poți conduce noul Volkswagen ID.3. Iată condițiile

Volkswagen ID.3 ajunge în țară și intră într-o campanie de test drive desfășurată în parteneriat cu Bolt. Utilizatorii aplicației pot să-și comande un ID.3 la test drive.

Citește și:

Tranzacție-bombă: Volkswagen ar putea renunța la Bugatti. Cine îl preia

Volkswagen, regele încasărilor pe 2019. Câți bani a făcut pe secundă

Record: Volkswagen ID.3 poate parcurge peste 500 de kilometri cu un plin

Volkswagen a fost în 2019 cea mai îndatorată companie din lume

În timp ce primii proprietari de Volkwagen ID.3 intră în posesia celui mai așteptat model electric din Wolfsburg, cei interesați de model îl pot comanda acum la test drive folosind aplicația Bolt.

Campania de test drive este rezultatul parteneriatului dintre producătorul german și serviciul european de ride-hailing și se desfășoară în intervalul 21-27 septembrie în patru mari orașe din țară: București, Cluj-Napoca, Constanța și Timișoara.

Cei care doresc să conducă noul Volkswagen ID.3 nu trebuie decât să selecteze opțiunea „Condu noul ID.3 1st’ din aplicația Bolt și un șofer va veni cu mașina la adresă. Programul de test drive este disponibil în intervalul 12:00-20:00.

Volkswagen ID.3 debutează comercial în România cu un preț recomandat de 23.168 de euro (fără TVA), prețul afișat incluzând reducerile oferite prin tichetul REMAT dar și ecobonusul oferit de stat pentru achiziția unui autoturism electric. Celor interesați de achiziția unui ID.3 în leasing, Volkswagen le propune oferă soluția Porsche Finance Group; rata lunară este de 268 de euro, fără TVA.

Adaugă un comentariu